Relatietherapie-praktijk voor stellen met kinderen

Relatietherapie-praktijk voor stellen met kinderen

Relatietherapie Veenendaal

Contact opnemen

Specialisatie

Stellen met kinderen

Klanttevredenheid

Coachscore.nl

Deelnemers

Online trainingen

Downloads

E-boeken

Relatietherapie vanuit Veenendaal: red je relatie en hervind jullie gezinsgeluk

waarom relatietherapie bij de Relatiespecialist

Kijk weer met liefde naar elkaar

relatiegeluk hervinden De Relatiespecialist

Weer blij & ontspannen samen

Relatietherapie Annemieke Visser

De kids genieten van de goede sfeer

Relatietherapie Veenendaal

Relatietherapie gaat het verschil maken voor jullie.

Het is weer zover. De zoveelste discussie tussen jou en je partner die is uitgelopen op een flinke ruzie. Steeds dezelfde ogenschijnlijk kleine dingetjes waardoor er in huis een bom ontploft.

Het gevolg is dat jullie elkaar overschreeuwen of dat jullie elkaar juist gaan negeren. Er gaan dagen voorbij dat jullie geen woord met elkaar wisselen en dan is de spanning om te snijden. Het kan niet anders dat jullie kinderen deze ruzies en spanningen meekrijgen.

Wat kunnen jullie doen om de problemen in jullie relatie aan te pakken? Het liefst wil je je gezin met jonge kinderen bij elkaar houden, maar hoe lang houd je dit nog vol?

Als elkaars partner, maar vooral als ouders van jullie kinderen is het noodzakelijk dat jullie snel een eerste stap in de goede richting zetten. Relatietherapie is daarin een heel goede stap. Ben je op zoek naar relatietherapie die je vanuit Veenendaal kan volgen? Ontdek hier wat De Relatiespecialist voor jullie kan betekenen.

De noodzaak van relatietherapie

Als jullie verzanden in ruzies die eindeloos lijken en steeds weer terugkomen, is het ontzettend moeilijk om hier uit te stappen. Aanvankelijk losten jullie ruzies en irritaties gemakkelijk op en konden jullie er achteraf om lachen. Dat is nu wel anders. Nu lijkt het alsof jullie elkaar totaal niet meer begrijpen.

Factoren als stress en overbezette agenda’s zorgen voor nog meer spanning op jullie relatie. Zijn er geen discussies, dan leven jullie volledig langs elkaar heen.

Voorkom erger en zorg ervoor dat jullie niet richting een echtscheiding gaan. Met relatietherapie vanuit Veenendaal of face-to-face in Zeist werk je samen aan de oplossing voor de terugkerende problemen in jullie relatie.

Bij De Relatiespecialist zijn wij gespecialiseerd in relatietherapie voor stellen met kinderen. Wij helpen jullie erachter te komen welk gedrag je relatie positief beïnvloedt en wat juist averechts werkt.

Het doel: jullie relatie versterken en het plezier en de ontspanning terughalen. Gelukkig is dat vaak makkelijker dan je denkt, zo lang je hier mee begint voordat een van de partners al half vertrokken is.

Klinkt dit bekend?

E

Jullie hebben regelmatig ruzies en irritaties, ook over kleine dingen.

E

Jullie relatie is de afgelopen jaren bergafwaarts gegaan. Maar er is nog liefde en die willen jullie samen terugvinden.

E

Jullie willen weer samen voor jullie gezin gaan.

Start dan nu met relatietherapie vanuit Veenendaal.

Maak kennis en ontdek wat de mogelijkheden zijn

Ik raad echt iedereen die in een dip zit, wil gaan scheiden, elkaar weer opnieuw wil leren kennen Annemieke aan! Zij kijkt naar wat jullie nodig hebben. Wij zijn dolgelukkig met Annemiek en blijven zolang als het nodig is contact met haar houden.

Kelly uit Veenendaal

Mijn partner en ik kunnen nu veel beter met elkaar praten. Ik heb nu echt het gevoel dat wij elkaar beter begrijpen. Dankzij relatietherapie bij De Relatiespecialist zijn de ruzies tussen mijn partner en mij gelukkig afgenomen.

Chris uit Veenendaal

Effectief aan de slag

Ga je samen met je partner in relatietherapie, dan heeft dat een groot positief effect op jullie relatie. Jullie gaan onder begeleiding van een zeer ervaren therapeut met elkaar in gesprek. Met een focus op beide partijen, dus ook op de partner die normaal gesproken geen “prater” is.  Zonder oordeel help ik jullie met het vinden van oplossingen die voor jullie werken. Door mijn expertise help ik jullie aan nieuwe inzichten waar jullie zelf niet eerder aan dachten. En met kleine, maar concrete aanwijzingen kunnen jullie al grote stappen vooruit maken.

Onze werkwijze

Als EFT-relatietherapeut helpen wij jullie vanuit een effectieve werkwijze die is afgestemd op jullie persoonlijke situatie. Iedere sessie brengt jullie een stap dichter bij elkaar en uiteindelijk worden de leuke kanten van de ander en van jullie relatie beter zichtbaar. Via de volgende stappen gaan we aan de slag met relatietherapie, vanuit Veenendaal of ter plaatse in Zeist:

N

We beginnen met een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek waarin jullie de problemen aan ons voorleggen. Is er een klik en willen jullie verder, dan zetten we het traject voort en kunnen jullie direct starten.

N

Voor het volgende gesprek vragen wij jullie concrete doelen en ambities te formuleren die iedere sessie terugkomen. Via een link krijgen jullie toegang tot onze agenda om zelf in te plannen wanneer de sessies plaatsvinden.

N

Jullie hebben de optie bij ons in Zeist te komen. Voeren jullie de gesprekken liever vanuit Veenendaal, dan kan de relatietherapie online gevolgd worden. In de gesprekken van 1 uur behandelen we de huidige situatie en krijgen jullie praktische tools om thuis toe te passen.

N

De relatietherapie bedraagt gemiddeld 5 tot 10 sessies. Na die sessies zullen jullie de positieve resultaten van jullie investering zien. Jullie zijn weer naar elkaar toe gegroeid en merken hoe leuk jullie relatie weer is. Ben je benieuwd hoe anderen relatietherapie bij ons ervaarden? Lees dan de reviews op Coachscore.

Relatietherapie Amersfoort

Relatietherapie vanuit Veenendaal? Kom in contact met De Relatiespecialist

-Verlang je terug naar de leuke momenten die jullie samen hebben meegemaakt en naar de liefde die jullie samen hadden? En zijn zowel jij als je partner klaar om aan de relatie te werken? Zet de stap naar relatietherapie, voordat het echt te laat is. Wij kunnen jullie helpen. Ons hoge slagingspercentage bewijst dat onze werkwijze effectief is en de hoge klanttevredenheid bevestigt dat.

Jullie kunnen relatietherapie vanuit Veenendaal of face-to-face in Zeist volgen. Informeer naar de mogelijkheden door vrijblijvend contact met ons op te nemen. Je kan ook direct een afspraak inplannen voor een kennismakingsgesprek waarin we de opties voor relatietherapie verder bespreken.

Veelgestelde vragen

Wanneer is er beschikbaarheid?

De relatietherapie trajecten zijn redelijk kort, dus er is vaak snel plek voor jullie.

Stuur ons even een berichtje  en wij zullen je laten weten of er op dat moment een wachtlijst is of niet.

De relatietherapie zal overdag plaats vinden. Willen jullie relatietherapie vanuit Veenendaal, dan kan dit online. Liever face to face? Dan kan dat in Doorn.

Komt relatietherapie in de avond beter uit? Kijk dan even naar mijn andere programma’s zoals LiefdeFM. Deze programma’s hebben elementen die ’s avonds plaats kunnen vinden. Dat scheelt al een hoop vrij nemen.

Online relatietherapie vanuit Veenendaal, werkt dat wel?

Voor veel mensen werkt online relatietherapie erg goed. Op dit moment kiest de meerderheid van onze klanten voor online relatietherapie. Anderen kiezen voor deels online en deels face to face relatietherapie. Een enkeling kiest voor alleen maar face to face relatietherapie. Voor ons maakt het geen verschil, zo lang wij het maar van te voren weet natuurlijk.

Wij hebben al onze tools en technieken zo aangepast dat online relatietherapie net zo effectief is.

In sommige gevallen is het nodig om elkaar face to face te zien, bijvoorbeeld in het geval van EMDR therapie. De meeste vormen van face to face therapie vragen slechts om een of twee sessies.

Als wij elkaar face to face zien, gebeurt dat in Doorn.  

Komt relatietherapie in de avond beter uit? Kijk dan even naar mijn andere programma’s zoals LiefdeFM. Bij LiefdeFM is het mogelijk om bepaalde onderdelen van het programma in de avond te doen.

Welke methodieken gebruiken jullie? EFT-relatietherapie bijvoorbeeld?

Simpel gezegd is ons uitgangspunt positiviteit, er is immers al genoeg gezeur en gedoe in jullie leven. Wij gaan er vanuit dat iedereen altijd positieve bedoelingen heeft. Wat er in het verleden ook verkeerd is gegaan: daar is een reden voor.

Wij zien jullie als onderdeel van een groter systeem. Jullie relatie wordt immers door allerlei zaken beinvloed, zoals een ex-partner, een veeleisende werkgever, of een bemoeizuchtige schoonfamilie ;-). Het is belangrijk om hier oog voor te hebben.

Wat betreft methodieken, wij halen onze inspiratie uit jaren management en coachings ervaring. Daarnaast zijn al onze relatietherapeuten gediplomeerd EFT therapeut. Ook kunnen een aantal van hen EMDR thrapie toepassen. Andere “in-house” kennis is bijvoorbeeld NLP en familieopstellingen.

Hoewel onze meest gebruikte therapie-vorm EFT-therapie is, zitten wij dus niet vast aan één methode of techniek. Wij bedenken voor ieder stel, elke sessie weer waar jullie het meeste baat bij hebben. Dat is volgens ons de beste manier om partners weer duurzaam dichter bij elkaar te laten komen!

Wat is EFT-relatietherapie?

EFT staat voor Emotionally Focused Therapy. De kern van EFT-relatietherapie is dat bijna iedereen (ja, zowel mannen als vrouwen!) het lastig vinden om te communiceren over hun gevoelens.

Waarom is dit een probleem? Omdat jullie hierdoor in een neerwaartse spiraal terecht kunnen komen. De kans is namelijk groot dat jullie steeds vaker ruzie krijgen over steeds kleinere dingen.

Door middel van EFT-therapie ontdekken jullie wat er eigenlijk achter die ruzies zit. Het mooie is dat jullie hier waarschijnlijk relatief snel achter zullen komen (binnen een paar sessies).

Hierdoor snappen jullie elkaar opeens veel beter en dit maakt de weg vrij om weer de verbinding met elkaar op te zoeken. 

Wat kost relatietherapie?

Relatietherapie is ongelooflijk duur… als je het niet doet!

De kosten van niet investeren in jouw relatie kunnen gigantisch zijn. Om te beginnen met de financiële kosten. Een mediator kost gemiddeld EUR 150 per uur (volgens de Rijksoverheid). De kosten van een advocaat voor een niet ingewikkelde scheiding zijn zo’n EUR 2,500 (aldus de echtscheidingswijzer). Daarnaast zal één van jullie een nieuwe woning moeten zoeken en zullen er kosten gemaakt moeten worden om de oude woning opnieuw te financieren of misschien zelfs verkopen. De nieuwe woning moet natuurlijk ook ingericht worden. Verder zijn er nog de maandelijkse kinder- en partneralimentatie kosten.

Kortom, een scheiding loopt flink in de papieren.

Maar de financiële kosten zijn slechts een fractie van het leed. De emotionele kosten zijn nog veel hoger. De ruzie. De spanning in het gezin waar de kinderen onder lijden. Minstens een jaar lang je leven on hold omdat jullie nog samen wonen terwijl er nieuwe woonruimte gezocht wordt of omdat er nog allerlei losse eindjes zijn die afgehandeld moeten worden. Dit alles heeft een diepe impact op jouw levensgeluk en dat van je kinderen.

En dat terwijl het écht mogelijk is om gelukkig te worden met je huidige partner.

Een traject bij ons levert jullie levensgeluk op. Jullie krijgen weer waardering voor elkaar. Zijn ontspannen in elkaars aanwezigheid. Jullie raken elkaar weer aan. Langzaam maar zeker voelen jullie je weer verbonden met elkaar. En de kinderen zien dit allemaal gebeuren. Ze slaken een zucht van verlichting bij deze ontspannen situatie in huis.

Mochten er dieperliggende problemen zijn die verder gaan dan coaching, dan pakken wij die ook aan. Bijvoorbeeld door EFT, EMDR therapie of familieopstellingen.

Kortom, de kosten voor relatietherapie vallen in het niet bij de financiële en emotionele kosten van een scheiding. Neem contact op met ons om te bespreken waar jullie tegenaan lopen. Dan zallen wij jullie vertellen hoe het ideale traject voor jullie eruit ziet en welke kosten daar aan verbonden zijn.

Gediplomeerde
EFT-therapeuten

logo eft therapeut

Aangesloten bij:
NOBCO

logo nobco

Partner van:
Ouders.nl

logo ouders

De Relatiespecialist
In de media:

annemieke visser in de media icoon

Stellen uit o.a. deze steden hervonden al hun relatiegeluk:

Amsterdam | AmersfoortEde  |   Haarlem   | Utrecht | Veenendaal | Zeist

Download nu

"Dé 5 relatiehacks"

Het is tijd om enorm veel plezier te gaan maken met jouw partner! Dit e-boek bevat 5 quick wins om terug te gaan naar die tijd zonder ruzies en irritaties. Ben jij daar klaar voor?

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Download nu

Jij begrijpt mij niet!

5 hacks om je weer geliefd en begrepen te voelen door je partner

Wil jij minder ruzie en onbegrip en meer plezier en verbinding. Dan is dit e-boek perfect voor jou, zelfs als je denkt dat er met je partner niet te praten valt.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Download nu

Jij begrijpt mij niet!

5 hacks om je weer geliefd en begrepen te voelen door je partner

Wil jij minder ruzie en onbegrip en meer plezier en verbinding. Dan is dit e-boek perfect voor jou, zelfs als je denkt dat er met je partner niet te praten valt.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Neem contact op

Gratis liefde in ruil voor een podcast!

Ja, ik wil graag in contact komen over de deelname aan de relatie podcast.

You have Successfully Subscribed!

Favicon De Relatiespecialist

Weer liefde in je relatie? Het is echt mogelijk.

Wil je weten hoe? Stuur ons een berichtje en wij nemen contact met je op.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!