fbpx

Relatietherapie-praktijk voor stellen met kinderen

Relatietherapie-praktijk voor stellen met kinderen

Online relatietherapie LiefdeFM

Contact opnemen

Specialisatie

Stellen met kinderen

Klanttevredenheid

Coachscore.nl

Deelnemers

Online trainingen

Downloads

E-boeken

In vier maanden van IrritatieFM naar LiefdeFM

Telkens weer hetzelfde liedje? Zet een andere zender op!

Jullie maken minder ruzie, voelen meer liefde en komt er weer rust in huis. Nu met unieke Succesgarantie.

waarom relatietherapie bij de Relatiespecialist

Liefde in je hart

vertrouwen in relatie annemieke visser

Plezier in je relatie

vooruitkijken relatietherapie met kinderen

Rust in huis

LiefdeFM is voor stellen die:

N

Al die discussies zat zijn.

N

Belangrijke onderwerpen niet met elkaar kunnen of durven bespreken en daar verandering in willen brengen.

N

Zich regelmatig zo aan elkaar irriteren dat er steeds minder plezier in hun relatie is en weten dat dit ook anders kan.

N

De onrust in huis zat zijn en thuis weer een plaats van liefde en rust willen maken.

N

Zich alleen voelen in hun relatie. Hierdoor ontstaat juist nog meer afstand.  Hier willen jullie van af zodat jullie weer van elkaar kunnen genieten.

Wat is LiefdeFM?

9

Een baanbrekend online relatietherapie programma van 120 dagen om meer liefde te krijgen in je relatie door betere communicatie.

9

Het enige online relatietherapie programma ter wereld waar je Succesgarantie krijgt. Gaan jullie binnen een jaar uit elkaar? Dan krijgen jullie je investering terug.

9

Weg van “ja, maar…” naar wederzijds begrip en respect voor elkaar.

9

De ideale mix tussen persoonlijk contact, workshops, video’s en leren van elkaar.

9

Een efficiënt en effectief programma voor duurzaam meer liefde in je hart, plezier in je relatie en rust in je huis.

Relatiegeluk met behulp van De Relatiespecialist:

Wij bieden een Succesgarantie: Gaan jullie binnen 1 jaar na ons traject uit elkaar, dan krijg je gegarandeerd je volledige investering teruggestort op je rekening.

Uniek, relatietherapie in een groep: Andere relatietherapeuten doen losse partnersessies. Alleen bij ons kom je in een groepstraject van 4 maanden. Daardoor is ons succespercentage extreem hoog

Mannen en vrouwen apart: In onze bewezen LiefdeFM methode stap je niet in als stel in de groep maar apart. Je komt in een mannen of vrouwengroep. Je komt je partner dus nooit tegen.

90% van de stellen blijft bij elkaar: na ons traject blijven 9 van de 10 stellen bij elkaar.

Reviewscore 9,7: Stellen die onze trajecten hebben gedaan beoordelen ons met een 9,7 op Coachscore.nl.

Wetenschappelijk bewezen: de LiefdeFM-methode is gebaseerd op evidence based relatietherapie-vormen en is dus wetenschappelijk bewezen effectief.  

relatiegeluk vinden met online relatietherapie
Online relatietherapie bij De Relatiespecialist

“Hoe zou het zijn als de onderlinge irritaties kunnen stoppen en jullie kunnen overschakelen naar liefde en begrip?”

Op een gegeven moment is het genoeg.

Jullie maken bijna geen plezier meer samen. Er is te weinig begrip voor elkaar.

Jullie zijn niet de enigen. Er zijn duizenden stellen zoals jullie.

Maar dat wil niet zeggen dat er niets aan te doen is. Juist omdat het slagingspercentage van traditionele relatietherapie zo laag is, heb ik LiefdeFM gemaakt. 

LiefdeFM is een revolutionair programma met oog voor de veranderde rollenpatronen en de veranderende samenleving. Met een focus op de verschillen tussen mannen en vrouwen juist om elkaar weer te begrijpen.

Bij een revolutionair programma, hoort ook een revolutionaire garantie. Want welke relatietherapeut durft garantie te geven? Ik durft dat wel. Meedoen aan LiefdeFM betekent Succesgarantie. 

Ik heb de afgelopen jaren honderden stellen geholpen om weer liefde voor elkaar te voelen door middel van online relatietherapie. Ook voor jou is dit binnen handbereik. Als je tenminste actie onderneemt.

LiefdeFM brengt de liefde terug in jullie hart en zorgt voor plezier in jullie relatie door betere communicatie. Hierdoor keert de rust terug in huis en wordt het thuis weer fijn voor de kinderen.

LiefdeFM is het enige online relatietherapie programma met Succesgarantie. Het is een mix tussen theorie en praktijk en bevat veel direct toepasbare tools en technieken.

Vier maanden waar jullie zo veel behoefte aan hebben: focus op jullie relatie.

Twee relatietherapie sessies bij een van onze therapeuten (op basis van EFT of andere technieken als deze beter bij jullie passen).

7 waardevolle videotrainingen met diepgaande theorie en verrassende opdrachten, ontwikkeld en opgenomen door Annemieke. Je behoudt 6 maanden toegang tot de online leeromgeving zodat je de video’s terug kan kijken.

Vijf online workshops speciaal voor vrouwen. Tijdens deze workshops, met jouw actieve participatie, leer je veel over mannen én vrouwen. De inzichten die je opdoet zijn cruciaal voor het verbeteren van jouw relatie. 

Vijf online workshops speciaal alleen voor mannen. Zelfde recept als voor vrouwen, maar dan met inhoud en opdrachten die helemaal afgestemd zijn op mannen.

Vijf mastermind bijeenkomsten met gelijkgestemden van hetzelfde geslacht. Je ervaart en leert van successen van anderen. Wees gerust, het wordt geen klaagzang over het andere geslacht. Je grootste risico is een vriendschap voor het leven!

Elke maand een date night, inclusief alle benodigde inspiratie. Ja, het zal in het begin geforceerd voelen. Maar geloof ons: al snel wordt dit iets waar jullie naar uitkijken en nooit meer mee zullen stoppen.

Wekelijks een positieve oefening om jullie verbinding te versterken. Door ruzies en irritaties zijn jullie steeds verder uit elkaar gegroeid. Nu is het tijd om weer naar elkaar toe te groeien. Deze oefeningen zijn hier perfect voor en zorgen voor grote impact met een kleine tijdsinvestering.

Inspirerend e-boek om waarmee jullie de verbinding tussen jullie stapje voor stapje weer kunnen herstellen.

De investering om met LiefdeFM weer liefde in je hart, plezier in je relatie en rust in huis te krijgen is 1997 euro per stel, betalen in termijnen is mogelijk. Doe je zonder partner mee? Dan geldt een lagere investering, zie de veelgestelde vragen.

Waarom zouden jullie niet meedoen?

Jullie kunnen waarschijnlijk wel 1000 redenen verzinnen om niet mee te doen met een online relatietherapie programma zoals LiefdeFM.

Maar uiteindelijk gaat het om de reden om wél mee te doen.

En dan is maar één reden echt belangrijk: jullie geluk.

Gaan jullie echt de gok nemen dat het allemaal wel goed komt zonder zelf actie te ondernemen? Zijn jullie bereid om jullie gezin op het spel te zetten en als een kikker te blijven zitten in een pan waarin de temperatuur van het water langzaam aan het stijgen is?

Ik hoop het niet. Jullie willen het beste voor elkaar en de kinderen. Jullie willen dat zij opgroeien in een veilige en gezellige omgeving.

Jullie zijn de sleutel voor de sfeer in jullie gezin. Als jullie weer heerlijk van elkaar genieten, genieten jullie kinderen mee.

Wat gebeurt er als jij je aanmeldt?

N

Vanaf dit moment hebben jullie minstens vier maanden focus op dat wat voor jullie het allerbelangrijkste is: jullie relatie. Deze stap alleen al zorgt voor een relatieboost. 

N

Jullie ontvangen een uitgebreid deelnameformulier zodat wij het programma telkens weer af kunnen stemmen op de deelnemers.

N

Door de opbouw van het programma zijn jullie continu bezig met kleine stapjes in de goede richting. Dit voorkomt de diepe dalen die tussen sessies door ontstaan bij reguliere relatietherapie.

N

Doordat het programma zo praktisch is, zorgt het voor duurzaam ander gedrag en meer begrip. Hierdoor kunnen jullie in de toekomst zelf relatieproblemen te lijf en zijn jullie niet afhankelijk van een relatietherapeut.

Veelgestelde vragen over online relatietherapie programma LiefdeFM

Kan ik ook alleen meedoen aan LiefdeFM?

Ja, dat kan!

Het komt regelmatig voor dat een van de partners niet open staat voor relatietherapie.

Als dit gebeurt, kan het zo zijn dat de partner die wel in relatietherapie wil denkt: nu moet ik kiezen – of uit elkaar gaan of deze situatie accepteren.

Gelukkig is er nu een derde optie: meedoen aan LiefdeFM. Wij weten namelijk zeker dat je ook in je eentje al een groot verschil kan maken in je relatie.

Jullie problemen komen namelijk door de interactie tussen jullie. En als een van de twee personen verandert, verandert de relatie mee.

Door zonder partner mee te doen aan LiefdeFM krijg je veel inzicht in jezelf maar ook in je partner. De relatietherapie sessies volg je in je eentje waardoor je er heel veel waarde uit zal halen.

Deelname zonder partner kost 1197 euro. Klik hier om je in te schrijven en zonder partner deel te nemen aan LiefdeFM en toch in 120 dagen een compleet andere relatie te krijgen.

Let op, omdat je alleen meedoet aan LiefdeFM is onze Succesgarantie niet van toepassing.

Wanneer start LiefdeFM?

Om ervoor te zorgen dat de instroom zo gemakkelijk mogelijk gaat, is het mogelijk om op de volgende momenten te starten met het programma:

– 29 januari

– 19 februari

– 11 maart

– 1 april (geen grap)

– 20 mei

– 10 juni

– 1 juli

– 2 september

– 23 september

– 14 oktober

– 11 november

– 2 december

Je stroomt in vanaf het moment dat beide partners het deelnameformulier hebben ingevuld. Of, als je alleen meedoet, zodra jij zelf het deelnameformulier hebt ingevuld. Je ontvangt dit formulier direct na inschrijving voor het programma.

Mochten jullie nu nog geen tijd hebben om mee te doen maar het wel al vast willen leggen: dat kan. Na aanschaf hebben jullie maximaal 4 maanden de tijd om te starten met het programma.

Hoe werkt de Succesgarantie?

De Relatiespecialist is zo overtuigd van de kwaliteit en impact van LiefdeFM dat wij het aandurven om een Succesgarantie te geven.

Wat houdt dit in? Jullie krijgen je volledige investering terug als jullie binnen een jaar na afronding van LiefdeFM uit elkaar gaan.

Zijn er nog kleine lettertjes? Niet zo veel, behalve dat jullie ook echt het programma hebben gevolgd. Om voor de Succesgarantie in aanmerking te komen hoeven jullie dus maar aan 3 voorwaarden te voldoen: 1) beide partners hebben deelgenomen aan het programma. 2) ) Beide partners hebben alle video’s tijdig bekeken en zijn bij alle onderdelen van het programma live aanwezig geweest.  3) De relatietherapiesessies die bij LiefdeFM horen, zijn gevolgd binnen de termijn die het programma duurt.

Naast de Succesgarantie bieden wij ook een 7 dagen niet goed, geld terug garantie. Mochten jullie je binnen 7 dagen om welke reden dan ook bedenken, dan krijgen jullie je investering teruggestort op jullie rekening. 

Is LiefdeFM wel de oplossing voor de specifieke problemen die wij ervaren?

Hoogstwaarschijnlijk wel.

Elk persoon is uniek. De problemen die jullie samen ervaren zijn een gevolg van de interactie tussen jullie. Jullie problemen zijn dus ook uniek. Wat echter niet uniek is, is wat de beste manier is om de onderliggende oorzaak van de problemen aan te pakken.

Deze manier heb ik verwerkt in LiefdeFM. Hierdoor kan ik, Annemieke, met een gerust hart zeggen dat LiefdeFM de oplossing is voor jullie problemen.

Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Als één van jullie een zwaar trauma heeft of als er zware psychologische problemen zijn, dan zou het kunnen zijn dat LiefdeFM niet geschikt is voor jullie. Bijvoorbeeld omdat traumaverwerking geen onderdeel is van het programma.

Na inschrijving ontvangen jullie beiden een uitgebreid deelnameformulier. Als daaruit blijkt dat jullie problematiek niet past in het programma, nemen wij contact met jullie op. Dan volgt een uitgebreid gesprek en laten wij jullie weten wat volgens ons de snelste weg naar relatiegeluk is voor jullie. Als jullie besluiten om niet verder te gaan met ons, dan krijgen jullie natuurlijk jullie investering terug.

Het gaat slecht met onze relatie. Is LiefdeFM wel nuttig voor ons?

Ja.

Online relatietherapie programma LiefdeFM is speciaal is gemaakt voor stellen die niet tevreden zijn over hun relatie. Jullie merken dat er een probleem is maar hebben dit nog niet samen op kunnen lossen.

Jullie willen graag weer liefde voor elkaar voelen. Meer plezier samen maken. Meer rust in huis zodat het ook voor de kinderen weer beter wordt.

Dit is te bereiken in 120 dagen, maar zal niet vanzelf gaan.

Wij zullen jullie alle theorie, tools en technieken aanreiken om jullie relatie ten goede te veranderen. Maar jullie zullen het wel zelf moeten doen.

Het online relatietherapie programma stopt na 120 dagen, maar jullie kunnen doorgaan. Bijvoorbeeld door de video’s opnieuw te bekijken, de date nights een vaste plek in jullie agenda te geven, de opdrachten nogmaals te doen, etc. Dit zal 100% zeker de positieve impact van het programma vergroten.

Waarom is LiefdeFM beter dan reguliere relatietherapie?

Reguliere relatietherapie werkt, naar mijn (Annemieke) mening minder goed. Ik ben ook gestart als relatietherapeut met het geven van reguliere relatietherapie. Mijn ervaring is dat dit sub-optimale resultaten geeft.

Waarom?

Relatietherapie is geen walk in the park. Jullie starten niet voor niets. Er zijn zaken die niet goed lopen in jullie relatie die jullie willen veranderen. En als je verandering wil, is er altijd een moment dat het lastig wordt.

Dat is vaak na sessie 3 of 4. En dat is precies het moment waarop stellen afhaken. Als stel met kinderen heb je natuurlijk 1000 dingen aan je hoofd. Al die 1000 dingen zijn een goed excuus om de volgende sessie met de relatietherapeut even uit te stellen.

Bij sommige stellen wordt uitstel afstel, anderen komen een paar weken of maanden later terug, maar dan begin je weer van vooraf af aan. Dat is niet alleen zonde van het geld maar het geeft ook weinig motivatie.

Daarom ben ik begonnen met het ontwikkelen van programma’s. Programma’s die een begin en een eind hebben en waarbij stellen leren om zelf hun problemen op te lossen.

Veel stellen kunnen wel zonder ruzie praten met de relatietherepeut erbij, maar wat heb je daar aan? Je wil toch niet jarenlang bij een relatietherapeut je ruzies uitpraten?

Nee, je wil leren hoe je zonder tussenkomst van een derde zelf je irritaties en conflicten aan kan pakken.

Precies dat leer je bij LiefdeFM. Met LiefdeFM werk je aan een duurzaam betere relatie.

Waarom ligt er zo veel focus op de verschillen tussen mannen en vrouwen in LiefdeFM?

De focus van LiefdeFM ligt erg op het begrijpen van de andere sekse. Daar ligt de grote meerwaarde van dit programma.

Volgens ons is een beter begrip van je eigen en de andere sekse dé sleutel voor een gelukkigere relatie.

In de huidige samenleving wordt steeds meer uniformiteit gevraagd. Iedereen, mannen én vrouwen moeten alles kunnen en alles eerlijk verdelen.

Natuurlijk is gelijkheid belangrijk, maar we kunnen niet ontkennen dat mannen en vrouwen nu eenmaal verschillen van elkaar.

Juist in die verschillen, en het begrijpen ervan, ligt de aantrekkingskracht.

LiefdeFM nodigt jou uit om je vrouwelijkheid of mannelijkheid weer te ervaren en  je gelukkig te voelen in je eigen vrouwelijkheid of mannelijkheid.

Doordat je jezelf en de ander beter begrijpt, verminderen de ruzies en irritaites en ontstaat er meer verbondenheid. Dit is een sterke basis waarop jullie relatie de weken erna verder zal vebeteren.

Hoe werkt de online relatietherapie?

Als deelnemer aan LiefdeFM heb je recht op twee online relatietherapie partner sessies.

Zodra jullie instromen in het programma, krijg je de link naar de agenda van de relatietherapeut en kunnen jullie een moment overdag kiezen die jullie uitkomt.

De sessies zijn super waardevol omdat jullie hierdoor haarscherp zullen krijgen hoe jullie jullie relatie kunnen verbeteren. De therapievorm tijdens de sessies wordt volledig afgestemd op wat jullie nodig hebben. Onze relatietherapeuten hebben allemaal veel verschillende opleidingen gedaan (zoals EFT-relatherapie, familieopstellingen, NLP, traumaverwerking, systemisch coachen, woede- en agressieregulatie, etc.) en hebben dus voldoende tools in huis om jullie te helpen.

Deze sessies zijn natuurlijk niet de enige mogelijkheid om vragen te stellen en problemen voor te leggen.

Tijdens de live masterclasses zal ook ruimte zijn voor vragen. En daarnaast zullen de supervisie / intervisie momenten belangrijke momenten zijn die je relatie een boost zullen geven.

Kortom: er is meer dan genoeg mogelijkheid persoonlijk contact om te bespreken wat er lastig gaat en hoe dit beter kan.

Let op: LiefdeFM is een 120-dagen programma. Het resultaat is optimaal als jullie dit programma binnen 120 dagen doen. Daarom moeten de sessies binnen 120 tot 150 dagen ook gebruikt zijn, anders vervallen de sessies. Maar wees gerust. Natuurlijk houden wij rekening met jullie persoonlijke omstandigheden. Daarom is het mogelijk om van deze termijn af te wijken als wij hier van te voren mee akkoord zijn gegaan.

Online relatietherapie, werkt dat wel?

Voor bijna iedereen werkt online relatietherapie erg goed. Op dit moment kiest een ruime meerderheid van onze klanten voor online relatietherapie.

Het grote voordeel is dat jullie geen reistijd hebben en in jullie eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven.

Voor ons is het voordeel dat wij met stellen kunnen werken door heel Nederland en België.

Wij werken al jaren online en hebben al onze tools en technieken zo aangepast dat online relatietherapie net zo effectief is als face to face.

Ik zie het niet zitten om wel en wee met anderen te delen.

Er zijn best veel mensen die twijfels hebben bij het delen van hun gedachtes met anderen. En dat snap ik. Ik, Annemieke, ben zelf ook zo iemand.

Waarom heb ik dan toch een programma gemaakt waar dit een centraal onderdeel van is?

Simpelweg omdat ik heb gezien en zelf heb meegemaakt dat het werkt. De lessen die ik hierover heb geleerd tijdens al mijn opleidingen de afgelopen jaren, heb ik toegepast om ervoor te zorgen dat dit misschien wel het meest waadevolle onderdeel van het programma wordt.

Je zit in een groepje met gelijkgestemden, waardoor je meer van jezelf durft te laten zien. Anderen kennen je partner niet, en zullen die ook nooit leren kennen. Dus je kan vrijuit praten zonder bang te zijn dat je jouw partner tekort doet.

Hierdoor wordt jouw diepere laag aangesproken die nodig is om écht resultaat te bereiken. Je leert van de successen van anderen en wij zorgen ervoor dat het geen klaagzang wordt over het andere geslacht!

Met elkaar weet je gewoon veel meer dan alleen. Je krijgt nieuwe input waardoor je, onder andere, het verhaal dat je in hoofd hebt gemaakt kan doorbreken.

Daardoor heb je je eigen sterke community: mensen die naar je luisteren en je begrijpen. Je krijgt géén ongewilde adviezen en je leert van de situaties van anderen. En geloof mij, er ontstaan vriendschappen voor het leven.

Kortom, het programma is ontworpen om het verwachte leerrendement zo hoog mogelijk te maken en de mastermind groepjes zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Mocht je het écht niet zien zitten om in een programma te starten met anderen en het hele traject samen met je partner te willen doen in minder tijd (90 dagen), dan is het LiefdeFM Premium programma perfect voor jullie. De doelstellingen en resultaten van dit programma zijn hetzelfde maar worden bereikt op een andere manier. Interesse? Stuur even een mailtje.

Wat houden de masterminds precies in?

De masterminds heb ik, Annemieke, aan het programma toegevoegd omdat ik in de praktijk heb gezien hoe waardevol dit kan zijn als je het goed organiseert. De lessen die ik hierover heb geleerd tijdens al mijn opleidingen de afgelopen jaren, heb ik toegepast om ervoor te zorgen dat dit misschien wel het meest waadevolle onderdeel van het programma wordt.

Je zit in een groepje met gelijkgestemden, waardoor je meer van jezelf durft te laten zien. Anderen kennen je partner niet, en zullen die ook nooit leren kennen. Dus je kan vrijuit praten zonder bang te zijn dat je jouw partner tekort doet.

Hierdoor wordt jouw diepere laag aangesproken die nodig is om écht resultaat te bereiken. Je leert van de successen van anderen en wij zorgen ervoor dat het geen klaagzang wordt over het andere geslacht!

Met elkaar weet je gewoon veel meer dan alleen. Je krijgt nieuwe input waardoor je, onder andere, het verhaal dat je in hoofd hebt gemaakt kan doorbreken.

Daardoor heb je je eigen sterke community: mensen die naar je luisteren en je begrijpen. Je krijgt géén ongewilde adviezen en je leer van de situaties van anderen. En geloof mij, er ontstaan vriendschappen voor het leven.

De masterminds vinden plaats in de ochtend en worden begeleid door een van de relatietherapeuten voor optimaal resultaat.

Mocht de mastermind heel goed bevallen, dan kunnen jullie dit natuurlijk ook nog voortzetten na afloop van dit online relatietherapie programma.

Let op, aangezien er in de masterminds persoonlijke verhalen worden gedeeld en vragen worden gesteld, zullen deze niet opgenomen worden. Er zal dus geen replay beschikbaar komen van de masterminds.

 

Is LiefdeFM geschikt voor same-sex couples?

De focus van LiefdeFM ligt erg op het begrijpen van de andere sekse. Daar ligt de grote meerwaarde van dit programma. Daarom raden wij het same-sex couples niet aan om deel te nemen aan LiefdeFM.

Met ons andere programma, LiefdeFM Premium, hebben wij echter al vele same-sex couples tot grote tevredenheid geholpen. Dat is mogelijk doordat wij in dit programma dezelfde doelstelling op een andere manier benaderen. Zie bijvoorbeeld de review die twee vrouwen achterlieten na afronding van LiefdeFM Premium:

Verrijkend, inspirerend, doortastend en positief!

De afgelopen maanden hebben wij met veel plezier een coachingstraject bij Annemieke gevolgd. Samen praten over ons gevoel leek ons op voorhand best spannend, maar Annemieke wist direct een veilige en uitnodigende sfeer te creëren. Gelijk al na de eerste sessie veranderde ons gevoel voor elkaar en onze blik op onze relatie. Kijken naar jezelf en naar hoe jij weer een leukere/fijnere/lievere/positievere partner kunt zijn voor de ander. De ander weer echt waarderen. En daarnaast ontdekken wat er onder het ‘gedrag’ van de ander zit. En dat alles onder liefdevolle, doortastende, soms confronterende maar altijd steunende en betrokken begeleiding van Annemieke. En altijd met een positieve blik. We communiceren veel meer, begrijpen elkaar beter en ervaren weer meer verbinding met elkaar. We blijven leermomenten aangrijpen om onze relatie nog verder te verdiepen en elkaar echt te blijven zien en waarderen, en hebben daar alle vertrouwen in door de tools die we hebben mogen leren. We zijn super blij en heel dankbaar dat we dit traject bij en met Annemieke hebben kunnen doen. Dikke aanrader!

Zie onze reviewtool voor meer recensies, klik hier voor meer informatie over LiefdeFM Premium.

Wat is het verschil tussen LiefdeFM en Premium Relatietherapie?

Er zijn een aantal duidelijke verschillen tussen de programma’s.

LiefdeFM: online relatietherapie programma van 120 dagen voor stellen die ontevreden zijn over hun relatie. Er lijkt te weinig liefde te zijn. Er is te veel ruzie. Of juist te veel angst om belangrijke zaken uit te spreken.

LiefdeFM brengt jullie relatie in 120 dagen naar een beter niveau door een combinatie van video’s, online workshops en partnersessies. Jullie zijn super praktisch bezig. Jullie voelen weer liefde in jullie hart en herinneren jullie weer waarom jullie bij elkaar zijn. Jullie gaan weer plezier maken samen. Dit zorgt voor een betere sfeer in huis waar jullie kinderen al zo lang behoefte aan hadden.

Premium Relatietherapie: relatietherapie programma voor high performers van 90 dagen voor dezelfde doelgroep. Je bent een succesvolle ondernemer, directeur of topsporter en ontevreden over je relatie. Er lijkt te weinig liefde te zijn. Er zijn te veel discussies. Of juist te veel angst om belangrijke zaken uit te spreken.

Premium Relatietherapie is een combinatie van video’s en partnersessies. Doordat er geen online workshops inzitten is het programma efficienter voor jullie. Door de grotere hoeveelheid partnersessies, is LiefdeFM premium duurder. Check de website voor actuele tarieven.

Wat als ik niet bij de live online workshops kan zijn?

De workshops vinden online plaats in de ochtend zodat deze zo min mogelijk conflicteren met jullie drukke agenda’s.

In deze workshops ga je onder begeleiding van onze relatietherapeuten zelf ook aan de slag. Door te doen kom je tot nieuwe inzichten die je relatie transformeren. Daarom zijn de workshops een belangrijk onderdeel van het programma en gaan wij er vanuit dat jullie er alles aan doen om erbij te zijn.

Wij snappen echter ook dat er soms andere prioriteiten zijn, en dat is helemaal OK. De workshops zullen worden opgenomen en zijn tijdelijk alleen voor de mensen in jouw groep opnieuw te bekijken.

Is LiefdeFM te combineren met een baan?

Je hebt gezien dat het online relatietherapie programma van LiefdeFM redelijk compact is om zo veel mogelijk impact te hebben op jullie relatie. Zo bieden wij ongelooflijk veel waarde.

Om te zorgen dat LiefdeFM zo goed mogelijk in jullie agenda past, krijgen jullie direct toegang tot de agenda van de relatietherapeut. Hierdoor kunnen jullie de relatietherapie sessies direct inplannen op een tijdstip dat jullie goed uitkomt.

De workshops en masterminds duren een uur en vinden plaats in de ochtend. Je vindt de data in de online leeromgeving.

De videotrainingen kijken jullie vanzelfsprekend ook ’s avonds, gezellig samen.

Kortom, ondanks het compacte programma zal het slechts minimaal beslag leggen op werktijden.

Wat als de hoeveelheid relatietherapie niet voldoende is?

Als jullie met “reguliere” relatieproblemen kampen, heeft LiefdeFM precies voldoende inhoud en contactmomenten om jullie relatie weer terug te brengen naar een fijn niveau.

Maar het kan natuurlijk zijn dat er andere problematiek heeft, bijvoorbeeld trauma’s. In dat geval is LiefdeFM nog steeds een goede maar zullen jullie waarschijnlijk meer relatietherapie of traumaverwerking nodig hebben.

Deelnemers aan LiefdeFM kunnen extra relatietherapie sessies bij boeken tegen het reguliere uur-tarief. Stuur ons even een mailtje om te vragen welk uurtarief wij op dat moment hanteren.

Wil je van te voren weten wat onze verwachting is? Stuur ons dan even een mailtje waarin je jullie situatie uitlegt.

Wat zijn de data van alle bijeenkomsten?

Je hebt gezien dat het programma van LiefdeFM redelijk compact is om zo veel mogelijk impact te hebben op jullie relatie. Zo bieden wij ongelooflijk veel waarde.

Om te zorgen dat LiefdeFM zo goed mogelijk in jullie agenda past, krijgen jullie direct toegang tot de agenda van de relatietherapeut. Hierdoor kunnen jullie de relatietherapie sessies direct inplannen op een tijdstip overdag dat jullie goed uitkomt.

De workshops en masterminds vinden zo veel mogelijk plaats in de ochtend, om 08.45 uur. Ze duren een uur, hou rekening met een uitloop van 15 minuten. De exacte data vind je in de online leeromgeving

De videotrainingen kijken jullie vanzelfsprekend ’s avonds, gezellig samen.

Ben jij klaar om in actie te komen?

Gediplomeerde
EFT-therapeuten

logo eft therapeut

Aangesloten bij:
NOBCO

logo nobco

Partner van:
Ouders.nl

logo ouders

De Relatiespecialist
In de media:

annemieke visser in de media icoon

Stellen uit o.a. deze steden hervonden al hun relatiegeluk:

Amsterdam | AmersfoortEde  |   Haarlem   | Utrecht | Veenendaal | Zeist

Download nu

"Dé 5 relatiehacks"

Het is tijd om enorm veel plezier te gaan maken met jouw partner! Dit e-boek bevat 5 quick wins om terug te gaan naar die tijd zonder ruzies en irritaties. Ben jij daar klaar voor?

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Download nu

Jij begrijpt mij niet!

5 hacks om je weer geliefd en begrepen te voelen door je partner

Wil jij minder ruzie en onbegrip en meer plezier en verbinding. Dan is dit e-boek perfect voor jou, zelfs als je denkt dat er met je partner niet te praten valt.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Download nu

Jij begrijpt mij niet!

5 hacks om je weer geliefd en begrepen te voelen door je partner

Wil jij minder ruzie en onbegrip en meer plezier en verbinding. Dan is dit e-boek perfect voor jou, zelfs als je denkt dat er met je partner niet te praten valt.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Neem contact op

Gratis liefde in ruil voor een podcast!

Ja, ik wil graag in contact komen over de deelname aan de relatie podcast.

You have Successfully Subscribed!

Favicon De Relatiespecialist

Dag ruzie.

Hallo plezier!

Het is echt mogelijk met LiefdeFM! Wil je weten hoe? Stuur ons een berichtje en wij nemen contact met je op.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!