Relatietherapie-praktijk voor stellen met kinderen

Relatietherapie-praktijk voor stellen met kinderen

EFT-relatietherapie

Contact opnemen

Specialisatie

Stellen met kinderen

Klanttevredenheid

Coachscore.nl

Deelnemers

Online trainingen

Downloads

E-boeken

EFT-relatietherapie: effectief en snel weer plezier en liefde in je relatie

waarom relatietherapie bij de Relatiespecialist

Ruzies worden minder

relatiegeluk hervinden De Relatiespecialist

Begrip voor elkaar wordt groter

Relatietherapie Annemieke Visser

Verbinding met elkaar zoals vroeger

Relatietherapie Amersfoort

Vind elkaar weer door EFT-therapie

Bijna de helft van alle relaties loopt stuk. Dat komt vaak voor een van de partners als verrassing, doordat deze stellen elkaar langzaam zijn kwijtgeraakt.

Ze hebben er niets van gemerkt. Behalve dan dat de irritaties en ruzies zijn toegenomen. En dan opeens is het genoeg. Een van de partners wil ermee stoppen. Of een van de partners zoekt de liefde elders.

Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Stellen met kinderen hebben nu eenmaal een erg druk leven. Druk met kinderen, werk, vrienden, sporten. In die drukte zijn ze de verbinding met elkaar kwijtgeraakt. Hierdoor snappen zij elkaar minder goed en raken zij elkaar langzaam kwijt.

Als jullie in deze situatie zitten is dat vervelend maar dit betekent absoluut niet het einde van jullie relatie.

EFT-relatietherapie is bij uitstek geschikt om jullie relatie weer vlot te trekken. Dit is een van de meest gebruikte technieken binnen relatietherapie en daarom een tool die wij vaak toepassen. 

Al na een paar sessies zullen jullie het verschil merken omdat jullie snappen wat er onder die ruzies en irriaties schuil gaat. Hierdoor bekijken jullie elkaar met hernieuwde liefde.

Willen jullie dat ook? Start dan vandaag nog met EFT-relatietherapie.

Wat is EFT-relatietherapie?

EFT staat voor Emotionally Focused Therapy. De kern van EFT-relatietherapie is dat bijna iedereen (ja, zowel mannen als vrouwen!) het lastig vinden om hun emoties te herkennen en onder woorden te brengen.

Waarom is dit een probleem? Omdat jullie hierdoor in een neerwaartse spiraal terecht kunnen komen. De kans is namelijk groot dat jullie steeds vaker ruzie krijgen over steeds kleinere dingen.

Door middel van EFT-relatietherapie ontdekken jullie wat er eigenlijk achter die ruzies zit. Het mooie is dat jullie hier waarschijnlijk relatief snel achter zullen komen (binnen een paar sessies).

Onder onze begeleiding zal blijken dat het eigenlijk helemaal niet zo lastig te zijn om die emoties onder woorden te brengen.

Hierdoor snappen jullie elkaar opeens veel beter en dit maakt de weg vrij om weer de verbinding met elkaar op te zoeken.

Klinkt dit bekend?

E

Er zijn veel irritaties. Zelfs onbenullige zaken leiden tot ruzies. 

E

Jij vindt dat jij je inzet voor je relatie. Je partner vindt dat ook. En toch voelt het niet zo.

E

Jullie waren jaren lang gelukkig en er is nog liefde. Jullie zoeken hulp om deze weer tevoorschijn te laten komen.

EFT-therapie gaat jullie ongelooflijk helpen.

Wil jij weer liefde in jouw relatie doordat je elkaar weer begrijpt?

Heel fijn om iemand erbij te hebben die neutraal is en ons beide toch heel goed weet aan te voelen. Empatisch voor onze beide intenties en die op een positieve wijze bij elkaar weet te brengen; op een verassende manier. Altijd opgewekt, scherp en positief; nimmer beoordelend en daarin een veilige omgeving kunnen scheppen om ons verhaal naar elkaar toe te kunnen doen.

Jilles uit de randstad

Annemieke is echt een topper. Mijn man en ik zijn al 16 jaar samen en zagen het allebij niet meer zitten. Dit was onze laatste hoop, we wisten dat er nog veel liefde was maar konden het niet vinden, waren te druk met de kids etc. Zei heeft ons in laten zien dat je er zelf ook mag zijn en hoe je dat doet. Echt een aanrader.

Sabine uit Lutjebroek

Als je start, kan je dit verwachten

N

Kennen wij elkaar nog niet? Dan starten we altijd met een vrijblijvend telefonisch gesprek. In dit gesprek bespreken wij waar jullie tegenaan lopen en hoe EFT-relatietherapie jullie verder zal helpen. Ben je enthousiast na dit gesprek? Dan kunnen jullie zelf vervolggesprekken inplannen. 

N
Geen ingewikkeld gedoe met afspraken inplannen: jij krijgt een link naar onze agenda en kiest de tijd die jullie het beste uitkomt.
N

De sessies zijn online via Zoom of face to face (kijk voor actuele locaties op onze contactpagina). Jullie krijgen inspirerende inzichten waarmee jullie ook na de relatietherapie sessie stappen blijven zetten richting meer liefde en geluk in jullie relatie.

Wij zijn heel dankbaar dat wij online relatietherapie hebben gevolgd bij De Relatiespecialist. Vooraf had ik grote twijfels of een buitenstaander mij zou kunnen begrijpen. Ook mijn partner vroeg zich af of een vreemde ons zou kunnen helpen om meer naar elkaar te groeien. Maar niets was minder waar! We voelen ons nu veel dichter bij elkaar.
We hebben geleerd om op een andere manier naar elkaar te kijken. Hierdoor stappen wij makkelijker over ergernissen heen. We kregen meer inzicht in elkaars gedachten doordat wij met elkaar gingen praten. Dat is een enorme winst.
Wat ontzettend fijn was dat Annemieke onbevooroordeeld en onpartijdig in ons coachtraject stond. Annemieke is een zeer professionele en warme coach die rust uitstraalt. Wij vonden het ook erg fijn dat Annemieke veel bruikbare tips en tricks deelde over hoe je met kinderen ook nog tijd met elkaar kunt doorbrengen. Wij bevelen De Relatiespecialist van harte aan!

Emily uit Vlaanderen

Veelgestelde vragen over EFT-relatietherapie:

Wanneer kunnen wij bij jullie terecht?

Aangezien de trajecten redelijk kort zijn, is er vaak op korte termijn tijd voor jullie maken. Als je ons even een berichtje stuurt, laten wij je weten of er op dat moment een wachtlijst is of niet.

De relatietherapie zal overdag plaats vinden, online of op een van onze locaties in Nederland (kijk op de conactpagina voor actuele locaties).

Gebruiken jullie ook andere methodieken dan EFT-relatietherapie?

Simpel gezegd is ons uitgangspunt positiviteit, er is immers al genoeg gezeur en gedoe in jullie leven. Wij gaan er vanuit dat iedereen altijd positieve bedoelingen heeft. Wat er in het verleden ook verkeerd is gegaan: daar is een reden voor.

Wij zien jullie als onderdeel van een groter systeem. Jullie relatie wordt immers door allerlei zaken beinvloed, zoals een ex-partner, een veeleisende werkgever, of een bemoeizuchtige schoonfamilie ;-). Het is belangrijk om hier oog voor te hebben.

Wat betreft methodieken, wij halen onze inspiratie uit jaren management en coachings ervaring. Daarnaast zijn al onze relatietherapeuten gediplomeerd EFT therapeut. Ook kunnen een aantal van hen EMDR thrapie toepassen. Andere “in-house” kennis is bijvoorbeeld NLP en familieopstellingen.

Hoewel onze meest gebruikte therapie-vorm EFT-relatietherapie is, zitten wij dus niet vast aan één methode of techniek. Wij bedenken voor ieder stel, elke sessie weer waar jullie het meeste baat bij hebben. Dat is volgens ons de beste manier om partners weer duurzaam dichter bij elkaar te laten komen!

Online EFT-relatietherapie, werkt dat wel?

Voor veel mensen werkt online eft-relatietherapie erg goed. Op dit moment kiest de meerderheid van onze klanten voor online eft-relatietherapie. Anderen kiezen voor deels online en deels face to face eft-relatietherapie. Een enkeling kiest voor alleen maar face to face eft-relatietherapie. Voor ons maakt het geen verschil, zo lang wij het maar van te voren weten natuurlijk.

Wij hebben al onze tools en technieken zo aangepast dat online eft-relatietherapie net zo effectief is.

In sommige gevallen is het nodig om elkaar face to face te zien, bijvoorbeeld in het geval van EMDR therapie. De meeste vormen van face to face therapie vragen slechts om een of twee sessies.

Komt relatietherapie in de avond beter uit? Kijk dan even naar onze andere programma’s zoals LiefdeFM en Jullie Droomrelatie. Deze programma’s bevatten video’s die in de avond te bekijken zijn. De relatietherapie vindt overdag plaats. Dat scheelt al een hoop vrij nemen.

Wat kost EFT-relatietherapie?

Relatietherapie is ongelooflijk duur… als je het niet doet!

De kosten van niet investeren in jouw relatie kunnen gigantisch zijn. Om te beginnen met de financiële kosten. Een mediator kost gemiddeld EUR 150 per uur (volgens de Rijksoverheid). De kosten van een advocaat voor een niet ingewikkelde scheiding zijn zo’n EUR 2,500 (aldus de echtscheidingswijzer). Daarnaast zal één van jullie een nieuwe woning moeten zoeken en zullen er kosten gemaakt moeten worden om de oude woning opnieuw te financieren of misschien zelfs verkopen. De nieuwe woning moet natuurlijk ook ingericht worden. Verder zijn er nog de maandelijkse kinder- en partneralimentatie kosten.

Kortom, een scheiding loopt flink in de papieren.

Maar de financiële kosten zijn slechts een fractie van het leed. De emotionele kosten zijn nog veel hoger. De ruzie. De spanning in het gezin waar de kinderen onder lijden. Minstens een jaar lang je leven on hold omdat jullie nog samen wonen terwijl er nieuwe woonruimte gezocht wordt of omdat er nog allerlei losse eindjes zijn die afgehandeld moeten worden. Dit alles heeft een diepe impact op jouw levensgeluk en dat van je kinderen.

En dat terwijl het écht mogelijk is om gelukkig te worden met je huidige partner.

Een traject bij ons levert jullie levensgeluk op. Jullie krijgen weer waardering voor elkaar. Zijn ontspannen in elkaars aanwezigheid. Jullie raken elkaar weer aan. Langzaam maar zeker voelen jullie je weer verbonden met elkaar. En de kinderen zien dit allemaal gebeuren. Ze slaken een zucht van verlichting bij deze ontspannen situatie in huis.

Mochten er dieperliggende problemen zijn die verder gaan dan coaching, dan pakken wij die ook aan. Bijvoorbeeld door EMDR therapie of familieopstellingen.

Kortom, de kosten voor relatietherapie vallen in het niet bij de financiële en emotionele kosten van een scheiding. Neem contact op met ons om te bespreken waar jullie tegenaan lopen. Dan zallen wij jullie vertellen hoe het ideale traject voor jullie eruit ziet en welke kosten daar aan verbonden zijn.

Zijn jullie klaar voor EFT-relatietherapie?

Gediplomeerde
EFT-therapeuten

logo eft therapeut

Aangesloten bij:
NOBCO

logo nobco

Partner van:
Ouders.nl

logo ouders

De Relatiespecialist
In de media:

annemieke visser in de media icoon

Stellen uit o.a. deze steden hervonden al hun relatiegeluk:

Amsterdam | AmersfoortEde  |   Haarlem   | Utrecht | Veenendaal | Zeist

Download nu

"Dé 5 relatiehacks"

Het is tijd om enorm veel plezier te gaan maken met jouw partner! Dit e-boek bevat 5 quick wins om terug te gaan naar die tijd zonder ruzies en irritaties. Ben jij daar klaar voor?

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Download nu

Jij begrijpt mij niet!

5 hacks om je weer geliefd en begrepen te voelen door je partner

Wil jij minder ruzie en onbegrip en meer plezier en verbinding. Dan is dit e-boek perfect voor jou, zelfs als je denkt dat er met je partner niet te praten valt.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Download nu

Jij begrijpt mij niet!

5 hacks om je weer geliefd en begrepen te voelen door je partner

Wil jij minder ruzie en onbegrip en meer plezier en verbinding. Dan is dit e-boek perfect voor jou, zelfs als je denkt dat er met je partner niet te praten valt.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Neem contact op

Gratis liefde in ruil voor een podcast!

Ja, ik wil graag in contact komen over de deelname aan de relatie podcast.

You have Successfully Subscribed!

Favicon De Relatiespecialist

Weer liefde in je relatie? Het is echt mogelijk.

Wil je weten hoe? Stuur ons een berichtje en wij nemen contact met je op.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!