Relatietherapie-praktijk voor stellen met kinderen

Relatietherapie-praktijk voor stellen met kinderen

Relatietherapie Amersfoort

Contact opnemen

Specialisatie

Stellen met kinderen

Klanttevredenheid

Coachscore.nl

Deelnemers

Online trainingen

Downloads

E-boeken

Relatietherapie vanuit Amersfoort: hervind jullie liefde voor elkaar

waarom relatietherapie bij de Relatiespecialist

Een blij gevoel als jullie elkaar weer zien

relatiegeluk hervinden De Relatiespecialist

Meningsverschillen zorgen niet meer voor ruzie

Relatietherapie Annemieke Visser

Kinderen genieten weer van de rust en liefde in huis

Relatietherapie Amersfoort

Laat je verrassen door de effectiviteit van relatietherapie.

Na heerlijke jaren samen, zijn jullie ouders geworden van prachtige kinderen. De kinderen zijn nog klein en hebben veel aandacht nodig. Daarnaast zijn jullie allebei druk met werk en sociale verplichtingen.

Sinds de komst van de kinderen is er veel veranderd in jullie relatie. De één stort zich vol op zijn werk en wil zijn schaarse vrije tijd met vrienden en sport benutten. Terwijl de ander zich erg verantwoordelijk voelt voor de opvoeding van de kinderen. Hierdoor heeft zij het gevoel dat ze er alleen voor staat. Jullie staan mijlenver uit elkaar. Ook de vele discussies lijken hier weinig verandering in te brengen.

Herken jij je in deze situatie en voel je de noodzaak om er nu iets aan te doen? Of zijn er volgens jou andere aanleidingen die ervoor zorgen dat jullie uit elkaar groeien?

Het is nog niet te laat. Zet de stap naar relatietherapie die je vanuit Amersfoort of face to face in Zeist kunt volgen. Werk onder begeleiding van De Relatiespecialist aan jullie relatie. Niet alleen voor jezelf, maar bovenal voor jullie kinderen.

Waarom in relatietherapie?

Merken jullie meer en meer dat het niet lukt om op één lijn te komen? Jullie zijn allebei temperamentvol en hebben een kort lontje. Een klein dingetje kan al gauw escaleren en reden zijn voor een heftige ruzie. Een ruzie waar jullie niet uitkomen en die er wederom voor zorgt dat de fysieke en emotionele afstand tussen jullie groter wordt. Ondertussen krijgen de kinderen alles mee.

Tijdens het ruziën wordt duidelijk dat jullie elkaar niet snappen. Het lukt niet om naar de ander te luisteren. Als gevolg van de vele ruzies, raken jullie steeds minder gemotiveerd je best voor elkaar te doen en de relatie te redden. Als je op dit punt bent gekomen en het zat bent om ongelukkig te zijn in je relatie, zet dan de stap naar relatietherapie. Vanuit Amersfoort of bij ons op locatie in Zeist kunnen jullie samen het traject starten. Daarin neem je je eigen gedrag onder de loep en kom je erachter wat wel en niet helpt voor jullie relatie. Je leert te luisteren naar je partner die van binnen hetzelfde doel heeft als jij: oplossingen zoeken om weer dichter bij elkaar te komen (ook al lijkt dat op dit moment niet zo!).

Klinkt dit bekend?

E

Jullie hebben regelmatig ruzies en irritaties, ook over kleine dingen.

E

Jullie relatie is de afgelopen jaren bergafwaarts gegaan. Maar er is nog liefde en die willen jullie samen terugvinden.

E

Jullie willen weer samen voor jullie gezin gaan.

Start dan nu met relatietherapie vanuit Amersfoort.

Maak kennis en ontdek wat de mogelijkheden zijn

Eigenlijk heeft iedereen een Annemieke nodig! Ze is open minded. Niets is onbespreekbaar. Jij kan gewoon jezelf zijn. Relatietherapie bij De Relatiespecialist betekent maatwerk.

Lisanne uit Amersfoort

Mijn partner en ik kunnen nu veel beter met elkaar praten. Ik heb nu echt het gevoel dat wij elkaar beter begrijpen. Dankzij relatietherapie bij Annemieke zijn de ruzies tussen mijn partner en mij gelukkig afgenomen.

Chris uit Utrecht

Een aanpak die werkt

In ons werk als EFT-relatietherapeuten hebben wij tal van mensen begeleid waarvan de relatie door stress en overbezette agenda’s kapot dreigde te gaan. Met onze deskundige achtergrond en zonder oordeel hebben wij ze kunnen helpen om gevoelens uit te drukken, beter naar elkaar te luisteren en elkaar weer te vinden. Ze herontdekten wat er leuk is aan de ander en hoe hun relatie weer ontspannen en gemakkelijk kan worden.

Onze werkwijze

-Hiervoor hanteren wij een effectieve aanpak. De ervaringen van anderen die bij ons in relatietherapie zijn geweest, bewijzen dit. Wij zijn ervan overtuigd dat onze werkwijze ook voor jullie kan werken. Of je nu relatietherapie vanuit Amersfoort volgt of face-to face in Zeist, samen zetten jullie onder onze begeleiding de stappen die jullie zullen helpen naar een betere relatie.

N

We beginnen met een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek waarin jullie vertellen over de problemen die jullie ervaren. Hebben jullie er een goed gevoel over, dan zetten wij de relatietherapie graag met jullie voort. Jullie ontvangen van ons een link met toegang tot de agenda van de relatietherapeut, zodat je zelf kunt inplannen wanneer de volgende sessies plaatsvinden.

N

Om de relatietherapie goed vorm te geven, zetten jullie voor het tweede gesprek je doelen en ambities concreet op papier. Deze vormen de leidraad van jullie gesprekken.
Afhankelijk van jullie wens kunnen jullie de relatietherapie vanuit Amersfoort of op ons kantoor in Zeist volgen. Jullie krijgen in de gesprekken van 1 uur concrete handvaten die je thuis in de praktijk kunt toepassen.

N

Na gemiddeld 5 tot 10 gesprekken ronden we de relatietherapie af. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat deze sessies tot positieve resultaten leiden. Dat komt vooral door jullie inzet. Je zult ontdekken hoe leuk jullie relatie is en je voelt de motivatie om tijd in elkaar en jullie gezin te steken.

Relatietherapie Amersfoort

Relatietherapie vanuit Amersfoort? Kom in contact met De Relatiespecialist.

Ben je klaar met al die discussies en ruzies? Verlang je naar een ontspannen sfeer in huis, naar begrip van de ander en naar meer tijd voor leuke dingen met elkaar? Ga samen in relatietherapie en ontdek hoe je weer nader tot elkaar kunt komen.

Kies voor een online relatietherapie vanuit Amersfoort of wees welkom op ons kantoor in Zeist. Net wat jullie het beste uitkomt. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor relatietherapie? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of plan direct een afspraak in, zodat we elkaar tijdens een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek kunnen spreken.

Veelgestelde vragen

Is er een wachtlijst?

De relatietherapie trajecten zijn redelijk kort, dus er is vaak snel plek voor jullie bij een van onze therapeuten. Op onze contactpagina vind je een link naar onze agenda, dan zie je direct wanneer er ruimte is.

De relatietherapie zal overdag plaats vinden. Willen jullie relatietherapie vanuit Amersfoort, dan kan dit online. Liever face to face? Dan kan dat op ons kantoor in Doorn.

Komt relatietherapie in de avond beter uit? Kijk dan even naar onze andere programma’s zoals LiefdeFM. Deze programma’s hebben elementen die ’s avonds plaats kunnen vinden. Dat scheelt al een hoop vrij nemen.

Online relatietherapie vanuit Amersfoort, werkt dat wel?

Voor veel mensen werkt online relatietherapie erg goed. Op dit moment kiest de meerderheid van onze klanten voor online relatietherapie. Anderen kiezen voor deels online en deels face to face relatietherapie. Een enkeling kiest voor alleen maar face to face relatietherapie. Voor ons maakt het geen verschil, zo lang wij het maar van te voren weten natuurlijk.

Wij hebben al onze tools en technieken zo aangepast dat online relatietherapie net zo effectief is.

In sommige gevallen is het nodig om elkaar face to face te zien, bijvoorbeeld in het geval van EMDR therapie. De meeste vormen van face to face therapie vragen slechts om een of twee sessies.

Face to face sessies vinden plaats in Doorn.  

Welke methodieken gebruiken jullie? EFT-relatietherapie bijvoorbeeld?

Simpel gezegd is ons uitgangspunt positiviteit. Wij gaan er vanuit dat iedereen altijd positieve bedoelingen heeft. Wat er in het verleden ook verkeerd is gegaan: daar is een reden voor.

Wij zien jullie als onderdeel van een groter systeem. Jullie relatie wordt immers door allerlei zaken beinvloed, zoals een ex-partner, een veeleisende werkgever, of een bemoeizuchtige schoonfamilie ;-). Het is belangrijk om hier oog voor te hebben.

Wat betreft methodieken, halen wij onze inspiratie uit jaren management en coachings ervaring. Al onze therapeuten hebben een super solide basis. Zij zijn in ieder geval gediplomeerde EFT-therapeuten en hebben daarnaast vaak ook nog opleidingen zoals EMDR, familieopstellingen, NLP, etc. gedaan.

Hoewel onze meest gebruikte therapie-vorm EFT-relatietherapie is, zitten wij dus niet vast aan één methode of techniek. Wij bedenken voor ieder stel, elke sessie weer waar jullie het meeste baat bij hebben. Dat is volgens ons de beste manier om partners weer duurzaam dichter bij elkaar te laten komen!

Elke sessie wordt afgesloten met bepaalde opdrachten zodat jullie ook tussen de sessies bezig blijven met het verbeteren van jullie relatie. Dit zijn natuurlijk altijd positieve en motiverende opdrachten!

Wat is EFT-relatietherapie?

EFT staat voor Emotionally Focused Therapy. De kern van EFT-relatietherapie is dat bijna iedereen (ja, zowel mannen als vrouwen!) het lastig vinden om te communiceren over hun gevoelens.

Waarom is dit een probleem? Omdat jullie hierdoor in een neerwaartse spiraal terecht kunnen komen. De kans is namelijk groot dat jullie steeds vaker ruzie krijgen over steeds kleinere dingen.

Door middel van EFT-therapie ontdekken jullie wat er eigenlijk achter die ruzies zit. Het mooie is dat jullie hier waarschijnlijk relatief snel achter zullen komen (binnen een paar sessies).

Hierdoor snappen jullie elkaar opeens veel beter en dit maakt de weg vrij om weer de verbinding met elkaar op te zoeken.

Wat kost relatietherapie?

Relatietherapie is ongelooflijk duur… als je het niet doet!

De kosten van niet investeren in jouw relatie kunnen gigantisch zijn. Om te beginnen met de financiële kosten. Een mediator kost gemiddeld EUR 150 per uur (volgens de Rijksoverheid). De kosten van een advocaat voor een niet ingewikkelde scheiding zijn zo’n EUR 2,500 (aldus de echtscheidingswijzer). Daarnaast zal één van jullie een nieuwe woning moeten zoeken en zullen er kosten gemaakt moeten worden om de oude woning opnieuw te financieren of misschien zelfs verkopen. De nieuwe woning moet natuurlijk ook ingericht worden. Verder zijn er nog de maandelijkse kinder- en partneralimentatie kosten.

Kortom, een scheiding loopt flink in de papieren.

Maar de financiële kosten zijn slechts een fractie van het leed. De emotionele kosten zijn nog veel hoger. De ruzie. De spanning in het gezin waar de kinderen onder lijden. Minstens een jaar lang je leven on hold omdat jullie nog samen wonen terwijl er nieuwe woonruimte gezocht wordt of omdat er nog allerlei losse eindjes zijn die afgehandeld moeten worden. Dit alles heeft een diepe impact op jouw levensgeluk en dat van je kinderen.

En dat terwijl het écht mogelijk is om gelukkig te worden met je huidige partner.

Een traject bij ons levert jullie levensgeluk op. Jullie krijgen weer waardering voor elkaar. Zijn ontspannen in elkaars aanwezigheid. Jullie raken elkaar weer aan. Langzaam maar zeker voelen jullie je weer verbonden met elkaar. En de kinderen zien dit allemaal gebeuren. Ze slaken een zucht van verlichting bij deze ontspannen situatie in huis.

Mochten er dieperliggende problemen zijn die verder gaan dan coaching, dan pakken wij die ook aan. Bijvoorbeeld door EFT, EMDR therapie of familieopstellingen.

Kortom, de kosten voor relatietherapie vallen in het niet bij de financiële en emotionele kosten van een scheiding. Neem contact op met ons om te bespreken waar jullie tegenaan lopen. Dan zullen wij jullie vertellen hoe het ideale traject voor jullie eruit ziet en welke kosten daar aan verbonden zijn.

Gediplomeerde
EFT-therapeuten

logo eft therapeut

Aangesloten bij:
NOBCO

logo nobco

Partner van:
Ouders.nl

logo ouders

De Relatiespecialist
In de media:

annemieke visser in de media icoon

Stellen uit o.a. deze steden hervonden al hun relatiegeluk:

Amsterdam | AmersfoortEde  |   Haarlem   | Utrecht | Veenendaal | Zeist

Download nu

"Dé 5 relatiehacks"

Het is tijd om enorm veel plezier te gaan maken met jouw partner! Dit e-boek bevat 5 quick wins om terug te gaan naar die tijd zonder ruzies en irritaties. Ben jij daar klaar voor?

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Download nu

Jij begrijpt mij niet!

5 hacks om je weer geliefd en begrepen te voelen door je partner

Wil jij minder ruzie en onbegrip en meer plezier en verbinding. Dan is dit e-boek perfect voor jou, zelfs als je denkt dat er met je partner niet te praten valt.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Download nu

Jij begrijpt mij niet!

5 hacks om je weer geliefd en begrepen te voelen door je partner

Wil jij minder ruzie en onbegrip en meer plezier en verbinding. Dan is dit e-boek perfect voor jou, zelfs als je denkt dat er met je partner niet te praten valt.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Neem contact op

Gratis liefde in ruil voor een podcast!

Ja, ik wil graag in contact komen over de deelname aan de relatie podcast.

You have Successfully Subscribed!

Favicon De Relatiespecialist

Weer liefde in je relatie? Het is echt mogelijk.

Wil je weten hoe? Stuur ons een berichtje en wij nemen contact met je op.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!