fbpx

Relatietherapie-praktijk voor stellen met kinderen

Relatietherapie-praktijk voor stellen met kinderen

Relatietherapie Amsterdam

Contact opnemen

Specialisatie

Stellen met kinderen

Klanttevredenheid

Coachscore.nl

Deelnemers

Online trainingen

Downloads

E-boeken

Relatietherapie vanuit Amsterdam zodat jullie weer van elkaar genieten als vroeger

waarom relatietherapie bij de Relatiespecialist

Irritaties en ruzies verleden tijd

relatiegeluk hervinden De Relatiespecialist

Focus op 1 ding: elkaar

Relatietherapie Annemieke Visser

Weer genieten van elkaar als vroeger

relatietherapie amsterdam stellen met kinderen

Relatietherapie: weer vertrouwen in een gezamenlijke toekomst.

Het opvoeden van een stel prachtige kinderen in combinatie met een druk werkleven heeft een grote impact op jouw relatie met je partner. Vroeger was het duidelijk: jullie prioriteit lag bij elkaar. Maar nu worden jullie geleefd door drukbezette agenda’s.

Het gevolg? Aan het eind van de dag zijn jullie uitgeput. Jullie hebben geen puf meer om tijd te investeren in elkaar. Jullie wonen samen onder één dak, maar leven in feite langs elkaar heen. En als jullie wel met elkaar praten, is dat vooral op een negatieve toon met ruzies en verwijten over en weer.

Stress komt in iedere relatie voor. Helemaal in gezinnen met jonge kinderen. Maar het hoeft niet ten koste te gaan van je relatie. De kunst is om te leren hier als partners mee om te gaan en elkaar te ondersteunen.

Lukt dat niet en heb je voortdurend het gevoel dat jij en je partner in een negatieve spiraal terechtkomen? Zet de stap naar online relatietherapie en ga terug naar dat gevoel van geluk toen jullie elkaar net kenden. Met (online) relatietherapie vanuit Amsterdam krijg je nieuwe inzichten over jezelf en elkaar.

Jullie leren welk gedrag een boost geeft aan jullie relatie en welk gedrag juist jullie ruzies en ontevredenheid versterkt. Hierdoor verbetert jullie relatie in rap tempo en krijgen jullie weer plezier met elkaar. Klinkt dat goed? Neem dan nu contact op.

Relatietherapie bij De Relatiespecialist

Wanneer jij en je partner worstelen met problemen in jullie relatie en je niet meer inziet hoe je dichterbij elkaar kan komen, helpt het om van buitenaf naar jullie relatie te kijken. Dit kan je onmogelijk zelf, omdat je meegetrokken wordt door stress rondom de kinderen of het werk. Wij kunnen jou met relatietherapie helpen.

Vanuit een objectieve blik en specialistische benadering geven wij jullie inzichten en praktische tools die gericht zijn op jullie situatie.

De ervaringen die wij in de afgelopen 20 jaar hebben opgebouwd, onder andere als EFT-relatietherapeut, hebben geleid tot een efficiënte en doelgerichte werkwijze. Jullie relatie is uniek en verdient een persoonlijke aanpak die je met relatietherapie in online vanuit Amsterdam of face to face in Haarlem volgt.

Klinkt dit bekend?

E

Jullie maken te veel ruzie en missen de vonk die er vroeger was. Deze moet snel weer terugkomen, anders is het te laat.

E

Jullie hebben elkaar jarenlang voor lief genomen maar zijn nu bereid om weer echt voor elkaar te gaan. 

E

Jullie geven niet snel op en zijn bereid om samen die belangrijke stappen te zetten voor een gelukkige relatie zodat jullie gezin bij elkaar blijft.

Start dan nu met relatietherapie vanuit Amsterdam.

Gemiddeld blijven 90% van de stellen die bij ons relatietherapie volgen bij elkaar.

Relatietherapie bij De Relatiespecialist heeft ons ongelooflijk geholpen. Ook als het weer even moeilijk is, vinden wij elkaar steeds vaker en sneller. Ik ben zo dankbaar dat wij bij Annemieke relatietherapie hebben gevolgd! 

Bas uit Amsterdam

Door relatietherapie bij De Relatiespecialist voel ik de liefde weer stromen. Ik voel nu weer verbinding omdat we beter met elkaar zijn gaan praten. De sfeer tussen ons is nu veel meer ontspannen. Het is ook een stuk gezelliger in huis. Ik voel mij nu veel gelukkiger met Mike. We stralen weer!

Eva uit Amsterdam

Onze werkwijze

Kom je bij ons in relatietherapie, dan ga je een traject aan dat zich richt op jullie persoonlijke situatie. Jullie leggen samen een pad af waarin je door heldere inzichten weer naar elkaar toe te groeit. Langzaam maar zeker voelen jullie weer die verbinding terugkomen. Dit doen we vanuit een effectieve werkwijze:

N

De relatietherapie die je vanuit Amsterdam of face to face in Haarlem volgt, begint met een vrijblijvende telefonische kennismaking. Hierin hebben jullie de gelegenheid om te vertellen welke problemen jullie ervaren en ik zal jullie vertellen welke oplossingen wij zien. Voelen jullie een goede klik en willen jullie graag verder, dan gaan jullie het traject aan met een van onze therapeuten. 

N

Jullie kunnen alle sessies zelf inplannen wanneer het jullie uitkomt. Jullie doelen en ambities binnen je relatie zijn leidraad voor de sessies. Hiervoor krijgen jullie de link naar onze agenda’s.

N

De relatietherapie kan je online vanuit Amsterdam volgen. Tijdens Zoomgesprekken van 1 uur bespreken we de huidige situatie die jullie op basis van praktische tools kunnen aanpakken. Onze gesprekken vormen de basis die jullie helpt effectieve stappen te zetten naar een positieve relatie waarin geluk en liefde hun plek terugkrijgen.

N

Na gemiddeld 5 tot 10 sessies gaan je partner en jij ervaren hoeveel jullie hebben geïnvesteerd in elkaar en wat voor positieve resultaten dit teweeg heeft gebracht. De kans is groot dat jullie elkaar na de reeks therapiesessies opnieuw hebben gevonden. De liefde is terug!

Wil jij weer liefde in jouw relatie?

Relatietherapie Amersfoort

Relatietherapie vanuit Amsterdam? Kom in contact met De Relatiespecialist

Ben jij er klaar voor om te investeren in je relatie en samen met je partner te ontdekken hoe leuk en makkelijk jullie relatie eigenlijk kan zijn? Wil je weer terug naar de verbinding die de basis is van jullie gezin? Start voordat het te laat is en ervaar hoe wij jullie kunnen helpen met online relatietherapie vanuit Amsterdam of face to face in Haarlem.

Samen gaan jullie aan het werk om uit die negatieve spiraal te raken, zodat jullie als stel en als gezin de positieve kracht van de relatie weer ontspanning gaan voelen.

Ben je benieuwd hoe? Neem gerust contact op om te informeren naar wat wij voor jullie kunnen betekenen of plan direct een afspraak in voor een kennismakingsgesprek.

Zet nu de eerste stap voor meer liefde in je relatie

Veelgestelde vragen

Wanneer kunnen wij bij jullie terecht?

De relatietherapie trajecten zijn redelijk kort, dus er is vaak snel plek voor jullie. Op onze contactpagina vind je een link naar onze agenda, dan zie je direct wanneer er ruimte is voor een kennismakingsgesprek.

De relatietherapie zal overdag plaats vinden. Willen jullie relatietherapie vanuit Amsterdam, dan kan dit online. Liever face to face? Dan kan dat in Haarlem bij een van onze aangesloten ervaren therapeuten.

Online relatietherapie vanuit Amsterdam, werkt dat wel?

Voor veel mensen werkt online relatietherapie erg goed. Op dit moment kiest de meerderheid van onze klanten voor online relatietherapie. Anderen kiezen voor deels online en deels face to face relatietherapie. Een enkeling kiest voor alleen maar face to face relatietherapie. Voor ons maakt het geen verschil, zo lang wij het maar van te voren weten natuurlijk.

Wij hebben al onze tools en technieken zo aangepast dat online relatietherapie net zo effectief is.

In sommige gevallen is het nodig om elkaar face to face te zien, bijvoorbeeld in het geval van EMDR therapie. De meeste vormen van face to face therapie vragen slechts om een of twee sessies.

Face to face sessies vinden plaats in Haarlem.  

Komt relatietherapie in de avond beter uit? Kijk dan even naar mijn andere programma’s zoals LiefdeFM en Jullie Droomrelatie, deze programma’s hebben elementen die ’s avonds plaats kunnen vinden.

Welke methodieken gebruiken jullie? EFT-relatietherapie bijvoorbeeld?

Simpel gezegd is ons uitgangspunt positiviteit. Wij gaan er vanuit dat iedereen altijd positieve bedoelingen heeft. Wat er in het verleden ook verkeerd is gegaan: daar is een reden voor.

Wij zien jullie als onderdeel van een groter systeem. Jullie relatie wordt immers door allerlei zaken beinvloed, zoals een ex-partner, een veeleisende werkgever, of een bemoeizuchtige schoonfamilie ;-). Het is belangrijk om hier oog voor te hebben.

Wat betreft methodieken, halen wij onze inspiratie uit jaren management en coachings ervaring. Al onze therapeuten hebben een super solide basis. Zij zijn in ieder geval gediplomeerde EFT-therapeuten en hebben daarnaast vaak ook nog opleidingen zoals EMDR, familieopstellingen, NLP, etc. gedaan.

Hoewel onze meest gebruikte therapie-vorm EFT-relatietherapie is, zitten wij dus niet vast aan één methode of techniek. Wij bedenken voor ieder stel, elke sessie weer waar jullie het meeste baat bij hebben. Dat is volgens ons de beste manier om partners weer duurzaam dichter bij elkaar te laten komen!

Elke sessie wordt afgesloten met bepaalde opdrachten zodat jullie ook tussen de sessies bezig blijven met het verbeteren van jullie relatie. Dit zijn natuurlijk altijd positieve en motiverende opdrachten!

Wat is EFT-relatietherapie?

EFT staat voor Emotionally Focused Therapy. De kern van EFT-relatietherapie is dat bijna iedereen (ja, zowel mannen als vrouwen!) het lastig vinden om te communiceren over hun gevoelens.

Waarom is dit een probleem? Omdat jullie hierdoor in een neerwaartse spiraal terecht kunnen komen. De kans is namelijk groot dat jullie steeds vaker ruzie krijgen over steeds kleinere dingen.

Door middel van EFT-therapie ontdekken jullie wat er eigenlijk achter die ruzies zit. Het mooie is dat jullie hier waarschijnlijk relatief snel achter zullen komen (binnen een paar sessies).

Hierdoor snappen jullie elkaar opeens veel beter en dit maakt de weg vrij om weer de verbinding met elkaar op te zoeken.

Wat kost relatietherapie?

Relatietherapie is ongelooflijk duur… als je het niet doet!

De kosten van niet investeren in jouw relatie kunnen gigantisch zijn. Om te beginnen met de financiële kosten. Een mediator kost gemiddeld EUR 150 per uur (volgens de Rijksoverheid). De kosten van een advocaat voor een niet ingewikkelde scheiding zijn zo’n EUR 2,500 (aldus de echtscheidingswijzer). Daarnaast zal één van jullie een nieuwe woning moeten zoeken en zullen er kosten gemaakt moeten worden om de oude woning opnieuw te financieren of misschien zelfs verkopen. De nieuwe woning moet natuurlijk ook ingericht worden. Verder zijn er nog de maandelijkse kinder- en partneralimentatie kosten.

Kortom, een scheiding loopt flink in de papieren.

Maar de financiële kosten zijn slechts een fractie van het leed. De emotionele kosten zijn nog veel hoger. De ruzie. De spanning in het gezin waar de kinderen onder lijden. Minstens een jaar lang je leven on hold omdat jullie nog samen wonen terwijl er nieuwe woonruimte gezocht wordt of omdat er nog allerlei losse eindjes zijn die afgehandeld moeten worden. Dit alles heeft een diepe impact op jouw levensgeluk en dat van je kinderen.

En dat terwijl het écht mogelijk is om gelukkig te worden met je huidige partner.

Een traject bij ons levert jullie levensgeluk op. Jullie krijgen weer waardering voor elkaar. Zijn ontspannen in elkaars aanwezigheid. Jullie raken elkaar weer aan. Langzaam maar zeker voelen jullie je weer verbonden met elkaar. En de kinderen zien dit allemaal gebeuren. Ze slaken een zucht van verlichting bij deze ontspannen situatie in huis.

Mochten er dieperliggende problemen zijn die verder gaan dan coaching, dan pakken wij die ook aan. Bijvoorbeeld door EFT, EMDR therapie of familieopstellingen.

Kortom, de kosten voor relatietherapie vallen in het niet bij de financiële en emotionele kosten van een scheiding. Neem contact op met ons om te bespreken waar jullie tegenaan lopen. Dan zullen wij jullie vertellen hoe het ideale traject voor jullie eruit ziet en welke kosten daar aan verbonden zijn.

Gediplomeerde
EFT-therapeuten

logo eft therapeut

Aangesloten bij:
NOBCO

logo nobco

Partner van:
Ouders.nl

logo ouders

De Relatiespecialist
In de media:

annemieke visser in de media icoon

Stellen uit o.a. deze steden hervonden al hun relatiegeluk:

Amsterdam | AmersfoortEde  |   Haarlem   | Utrecht | Veenendaal | Zeist

Download nu

"Dé 5 relatiehacks"

Het is tijd om enorm veel plezier te gaan maken met jouw partner! Dit e-boek bevat 5 quick wins om terug te gaan naar die tijd zonder ruzies en irritaties. Ben jij daar klaar voor?

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Download nu

Jij begrijpt mij niet!

5 hacks om je weer geliefd en begrepen te voelen door je partner

Wil jij minder ruzie en onbegrip en meer plezier en verbinding. Dan is dit e-boek perfect voor jou, zelfs als je denkt dat er met je partner niet te praten valt.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Download nu

Jij begrijpt mij niet!

5 hacks om je weer geliefd en begrepen te voelen door je partner

Wil jij minder ruzie en onbegrip en meer plezier en verbinding. Dan is dit e-boek perfect voor jou, zelfs als je denkt dat er met je partner niet te praten valt.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Neem contact op

Gratis liefde in ruil voor een podcast!

Ja, ik wil graag in contact komen over de deelname aan de relatie podcast.

You have Successfully Subscribed!

Favicon De Relatiespecialist

Weer liefde in je relatie? Het is echt mogelijk.

Wil je weten hoe? Stuur ons een berichtje en wij nemen contact met je op.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!