Wij helpen stellen met kinderen relatiegeluk te hervinden

Wij helpen stellen met kinderen relatiegeluk te hervinden

Relatiecoaching Jullie Droomrelatie

Contact opnemen

Specialisatie

Stellen met kinderen

Klanttevredenheid

Coachscore.nl

Deelnemers

Online trainingen

Downloads

E-boeken

In 1 jaar van sleur naar sparkle met relatiecoaching!

passie voor elkaar door relatiecoaching

Passie voor elkaar

geluk in gezin door relatiecoaching

Geluk in jullie gezin

visie op toekomst met gezin

Visie op jullie toekomst

Is dit herkenbaar?

E

Jullie willen meer vuur en diepgang in jullie relatie maar worstelen met sleur.

E

Er is nog liefde maar door alle drukte zijn jullie elkaar uit het oog verloren, ook al wonen jullie onder één dak. Jullie missen de verbinding en willen niet meer een geautomatiseerd leven leiden.

E

Jullie geven het beste van jezelf weg op je werk, aan vrienden of aan je kinderen. Het schamele restje energie dat nog over is, is geven jullie aan elkaar. Dat willen jullie veranderen.

E

Jullie denken al lange tijd dat het een fase is: jullie relatie wordt beter als de kinderen groter worden. Maar langzamerhand kunnen jullie daar niet meer achter verschuilen.

E

Altijd hadden jullie een “project”: huis verbouwen, reis plannen, kinderen krijgen maar nu is er rust. Het gaat “z’n gangetje”. Daar worden jullie onrustig van. Jullie willen weer die eensgezindheid voelen en samen toewerken naar een doel.

Kortom, door andere prioriteiten is jullie relatie de afgelopen jaren langzaam maar zeker verslechterd.

Jullie beseffen dat jullie pas op de helft van jullie leven zijn. Er is nog zo veel tijd samen. Waarom niet het onderste uit de kan halen? Waarom niet vol inzetten op het terugbrengen van passie voor elkaar?

Maar hoe doe je dat op een manier die jullie allebei aanspreekt? Met diepgang maar zonder zweverig gedoe? 

Zou dat echt kunnen met een relatiecoaching programma?

Doe mee aan Jullie Droomrelatie

het gaat “z’n gangetje” is verleden tijd

Ik ervan overtuigd dat langdurig geluk bereikbaar is voor iedereen die aandacht heeft voor zichzelf en zijn of haar relatie. En dat is belangrijk want er is geen beter voorbeeld voor kinderen dan gelukkige ouders.

Met het relatiecoaching programma Jullie Droomrelatie gaan jullie voor passie voor elkaar, geluk in jullie gezin en een gezamenlijke visie op de toekomst. En het mooie is, dat geluk met heel veel plezier, lol en liefde te bereiken is.

Jullie Droomrelatie is dé manier om een einde te maken aan sleur en kleine irritaties. Jullie brengen weer die sparkle terug in je relatie.

Want als het vuur weer tussen jullie brandt, werkt dat ook enorm verwarmend voor jullie kinderen en omgeving.

Mijn belofte aan jou

Met inspirerende voorbeelden maar zonder zweverig gedoe neemt dit relatiecoaching programma jullie stap voor stap mee naar passie voor elkaar, geluk in jullie gezin en een gezamenlijke visie op de toekomst.

Als jullie deelnemen, beloof ik jullie persoonlijke groei en een duidelijke visie op wat jullie willen bereiken in jullie relatie.

Daarnaast bied ik jullie de tools, technieken én begeleiding om die visie stap voor stap dichter bij te laten komen.

Ik ben er 100% zeker van ben dat mijn unieke relatiecoaching programma werkt, ik vertel je in een persoonlijk gesprek graag waarom. 

Gun elkaar het beste van jezelf. 

Met het relatiecoaching programma Jullie Droomrelatie schud je de sleur in drie grote stappen van je af:

relatiecoaching programma jullie droomrelatie

1. Het fundament van jullie relatie: jij zelf.

Je maakt nogmaals kennis met jezelf en hoort fantastische verhalen over jezelf. Je ontdekt (weer) wat jij allemaal wil.

2. Meer liefde, plezier en begrip in jullie relatie.

Er zijn verschillende manieren waarop mensen hun liefde tonen. Het scheelt een hoop conflicten als jullie van elkaar weten wat jullie voorkeur is. En als jullie toch conflicten hebben, dan kunnen jullie deze oplossen zonder dat er iemand nog de “silent treatment” hoeft te krijgen.

3. Teamwork. Jullie houden samen een klein bedrijf gaande.

Jullie krijgen gouden tips om tussen de werkzaamheden door voldoende aandacht voor elkaar te hebben en te houden. Naast dromen en strategisch denken blijft het ook praktisch met masterclasses over gezinsgesprekken en natuurlijk gezamenlijk opvoeden. En om af te sluiten nemen jullie een belangrijke stap en spreken jullie met elkaar af wat jullie gezamenlijke bucketlist is.

Jullie Droomrelatie.
Wat is het?

Gepersonaliseerd programma met precies genoeg begeleiding en relatiecoaching

Jullie Droomrelatie bestaat uit vier hoofdelementen (de details vertel ik jullie graag in een persoonlijk gesprek): 1) tien masterclasses, 2) tien inzichtenboeken, 3) tien Q&A’s en 4) zes partnersessies. De combinatie van deze elementen is een gouden succesformule gebleken!

De basis van Jullie Droomrelatie zijn de masterclasses. Deze masterclasses bieden theorie, tips en praktische opdrachten voor alle facetten van jullie relatie. Denk hierbij aan handvatten om beter met elkaar te communiceren tot en met een masterclass over intimiteit.

De masterclasses zijn te volgen per video, e-boek of als podcast in de auto of tijdens het stofzuigen.

Daarna ga je aan de slag met het inzichtenboek. Dit zijn inspirerende en positieve opdrachten waardoor jullie beter inzicht krijgen in jezelf en elkaar meer gaan waarderen.

Wat echt het verschil maakt zijn de Q&A’s die jullie na elke masterclass kunnen inplannen. Hierin bespreken jullie al jullie inzichten en twijfels met mij.

Naast de Q&A’s is het altijd nodig om dieper in te gaan op sommige onderwerpen. De relatiecoaching zorgt ervoor dat jullie de verbinding met elkaar steeds meer opzoeken. Tijdens de relatiecoaching ontwikkelen jullie nieuwe gewoontes zorgen voor blijvend begrip en meer liefde.

Gedurende het programma zien jullie mij dus minstens 18 keer 1 op 1. Jullie Droomrelatie is een gepersonaliseerde weg naar jullie droomrelatie en geen one-size-fits-all training.

De investering om deel te nemen is 9,997,- per stel. Jullie doen de training in één jaar en houden twee jaar toegang tot alle video’s en materialen van het programma.

Dit relatiecoaching programma is niet voor iedereen

Ik ben er van overtuigd dat Jullie Droomrelatie de juiste begeleiding biedt om jullie droomrelatie te bereiken. Maar jullie moeten het wel zelf doen. Dat betekent dat jullie er tijd voor vrij zullen moeten maken en er misschien andere dingen voor zullen moeten laten. Als jullie nu al weten dat jullie dit niet kunnen, begin er niet aan. Bespaar jezelf een teleurstelling. Twijfelen jullie of dit iets voor jullie is, neem dan contact met mij op.

Dit zeggen anderen over Jullie Droomrelatie

Wij twijfelden vooraf over dit relatiecoaching programma omdat we het een grote investering vonden. Als we daar nu op terug kijken en we zien wat het resultaat is vinden we het zelfs een kleine investering.

Wij waren ook bang dat als we er nu tijd en geld in zouden investeren dat we misschien alsnog uit elkaar zouden gaan. Wij hadden namelijk veel miscommunicaties en de rust ontbrak om naar elkaar te luisteren.

Achteraf denk ik: wat een geluk dat we het niet daarop stuk hebben laten lopen. Want de liefde was zeker nog aanwezig!

Onze ervaring met JDR is erg positief. Annemieke’s enthousiasme werkt aanstekelijk. We raakten allebei enorm gemotiveerd en zien wat het voor ons als stel heeft gedaan. De irritaties zijn nu veel minder. En als ze er wel zijn dan kunnen we er veel beter met elkaar over praten. We kunnen elkaar ook op de juiste momenten met rust laten. Er zijn geen opeenstapelingen meer van irritaties.

We zijn nu ook veel meer samen ‘papa en mama’ in plaats van ‘papa’ en ‘mama’. Hiervoor waren we geen team. Nu wel. En dat is van onschatbare waarde aangezien er een tweede kindje op komst is. We hebben nu de solide basis gelegd voor ons gezin. Daar kunnen onze kinderen van profiteren.  

Voor mij, Tanja, heeft JDR geresulteerd in dat ik nu echt heel graag thuis ben. Voorheen vluchtte ik soms het huis uit. Nu voelt thuis echt als THUIS. Ik voel mij meer op mijn gemak. De sfeer is nu rustig.

We hebben nu een fijne wisselwerking. Er is meer liefde tussen ons. We kwamen er weer achter waarom we voor elkaar gekozen hadden.

Het relatiecoaching programma is heel toegankelijk. Het is niet alleen maar praten. Je mag ook lekker zelf en samen aan de slag. De afwisseling tussen de masterclasses, de date nights en de gesprekken met Annemieke is echt heel erg leuk. We hebben echt een klik met haar. Ze neemt de tijd voor ons, dat voelt heel goed.

Arnold Hilgeman & Tanja Bauwens

Jullie kinderen verdienen het allerbeste voorbeeld

Wat gebeurt er als jij je aanmeldt?

N

Vanaf dit moment hebben jullie minstens een jaar focus op dat wat voor jullie het allerbelangrijkste is: jullie relatie. Alleen al het feit dat jullie opnieuw echt voor elkaar hebben gekozen, zal jullie relatie een flinke boost geven! De eerste belangrijke stap van sleur naar sparkle!

N

We starten altijd met een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken wij jullie dromen. Samen bekijken we wat jullie willen bereiken en hoe Jullie Droomrelatie kan helpen om dit te bereiken.

N

Jullie krijgen wetenschappelijk bewezen tools waarmee jullie direct kunnen gaan bouwen aan jullie droomrelatie. 

N

Tijdens het programma zullen jullie je steeds meer verbonden voelen met elkaar. De irritaties worden minder en jullie gaan elkaar steeds meer waarderen. Die vervelende sleur verdwijnt. Plotseling zijn jullie weer een team: jullie staan voor elkaar en gaan voor elkaar. Jullie zijn weer verliefd op elkaar en intens gelukkig: met jezelf, je relatie én je gezin waardoor jullie de kinderen een liefdevolle jeugd kunnen bieden.

Door onze deelname aan het relatiecoaching programma Jullie Droomrelatie is alles in onze relatie op z’n plek gevallen. We zijn er zo enorm enthousiast over!

We zijn veel gelukkiger geworden. Ik ben als man gaan nadenken over dingen waar ik eerder nooit bij stil stond. Voorheen hadden we regelmatig irritaties en ruzies en die hebben we nu veel minder. We begrijpen elkaar nu veel beter. Het is de investering 100% waard. Ik wil 101 jaar oud worden met Catharine!  

We hebben onszelf verbeterd waardoor het tussen ons tweeën beter werd. Door de positieve insteek van Annemieke ga je niet met een beschuldigende vinger naar elkaar wijzen. Je gaat kijken naar wat je zelf kan verbeteren. Wat breng jij mee in je relatie? Wij zijn leuker voor elkaar geworden en dat is een wisselwerking. Je partner wordt dan ook weer leuker voor jou. Voor je het weet heb je samen een heel positieve sfeer.

Onze dagen zijn gevuld met ons drukke leven maar het relatiecoaching programma bood voor ons een unieke kans om aandacht te hebben voor ONS. We konden de masterclasses kijken wanneer het ons uitkwam en de online sessies met Annemieke zijn super! Annemieke stelt erg goede vragen. Ze is ongelofelijk positief, eerlijk, open en totaal onpartijdig. Dat is heel fijn. Annemieke straalt rust uit. Hier werd ik ook heel rustig van. Het voelt vertrouwd. We kijken er zelfs naar uit!

Dus als je twijfelt…. Zeker doen! 2020 is ons jaar geworden.

Nicki en Catherine van Haaij

Veelgestelde vragen

Wat is de investering voor het relatiecoaching programma JDR?

De investering bedraagt 9,997 euro per stel. Dat is voor veel mensen een flinke investering.

Maar dan krijg je ook het allerbeste.

Jullie krijgen de mogelijkheid om onder zeer goede en ervaren begeleiding jullie droomrelatie waar te maken.

Ik heb de afgelopen jaren meer dan EUR 125,000 geinvesteerd in scholing en opleidingen. Ik heb meer dan 150 boeken gelezen over alle verschillende aspecten van relaties. Al deze theoretische kennis heb ik gecombineerd met de praktische ervaring van een ontelbaar aantal uren coachen van stellen.

Vervolgens ben ik twee jaar lang gaan nadenken, schetsen en schaven om stukje bij beetje de perfecte training te maken. Eentje die mensen ECHT verder helpt.

En dat is gelukt! Het relatiecoaching programma Jullie Droomrelatie resulteert voor jou in een super liefdevolle relatie waardoor jullie elkaar waarderen als nooit te voren. Dit geeft jullie relatie rust, veiligheid en verbondenheid.

Jullie Droomrelatie combineert:

1) wetenschappelijk bewezen tools om duurzame verbetering van je relatie te bereiken; met

2) betere relatie-skills (je relatie kan alleen maar groeien als jouw relatie-skills ook groeien); met

3) werken aan jouw relatie-mindset (jij bent toch echt de enige barriere voor je eigen ontwikkeling); en dat allemaal in de context van

4) jouw huidige levensfase (hoe hou je alle ballen in de lucht en natuurlijk de eensgezindheid in de opvoeding van jullie kids); in combinatie met

5) inspirerende inzichten en af en toe een liefdevolle trap onder je kont tijdens de Q&A’s waardoor alle puzzelstukjes op z’n plaats gaan vallen; met als klap op de vuurpijl

6) relatiecoaching / relatietherapie om ervoor te zorgen dat er echt geen open eindjes zijn en dat alle baggage uit het verleden verwerkt is waardoor jullie er echt voor elkaar kunnen zijn.

Dit vind je nergens anders.

Kunnen wij de training ook sneller doen?

Nee. Het relatiecoaching programma duurt 11 maanden en zit bomvol met waardevolle onderdelen.

Jullie leren om de juiste stappen te zetten voor een duurzame gedragsverandering.

Als je het heel snel doet dan worden je gedragingen geen gewoontes. Het is belangrijk om gedurende lange tijd de juiste stappen te zetten zodat je een duurzaam resultaat gaat zien in je relatie.

Krijgen mijn partner en ik voldoende begeleiding?

Ja! 100% zeker.

Elke masterclass is super duidelijk. Daarnaast geeft het inspiratieboekje nog extra achtergrond en verdieping.

Na elke masterclass spreek je met mij tijdens de Q&A. Ik bereid deze gesprekken zorgvuldig voor zodat wij meteen naar de kern gaan en jullie 110% uit deze tijd halen.

Daarnaast hebben jullie nog 6 relatiecoaching / relatietherapie sessies.

Gedurende het relatiecoaching programma hebben jullie minstens 18 keer face to face contact met mij. In mijn ervaring is dit zeker genoeg om jullie relatie ambities waar te maken.

Zijn er nog extra kosten zoals BTW?

Nee, de genoemde bedragen voor deelnemen aan het relatiecoaching programma zijn per stel/koppel en inclusief 21% BTW.

Het gaat goed met onze relatie. Is dit wel nuttig voor ons?

Geweldig! Jullie begrijpen dat het belangrijk is om aandacht aan elkaar te besteden om jullie relatie goed te houden.

Tijdens dit relatiecoaching programma krijg je handvatten zodat je je relatie goed houdt en zelfs sterk verbeterd.

Jullie worden weer nieuwsgierig naar elkaar en zien elkaar met nieuwe ogen. Jullie gaan elkaar nog meer waarderen en bouwen een super stevig fundament voor een lange gelukkige toekomst samen.

Juist als het goed gaat met je relatie is geeft dit relatiecoaching programma die extra dimensie. Ik zou deelname dus zeker aan iedereen aanraden om ervoor te zorgen dat jullie relatie ook fantastisch blijft.

Het gaat erg slecht met onze relatie. Is deze training dan geschikt?

Waarschijnlijk niet, maar dat hangt natuurlijk af van jullie omstandigheden.

Dat is ook de reden dat ik met iedereen een kennismakingsgesprek heb.

Als ik denk dat dit relatiecoaching programma jullie niet gaat helpen, zal ik dat eerlijk zeggen en alternatieven geven waarmee jullie beter geholpen kunnen worden.

Kan ik ook meedoen zonder mijn partner?

Nee, dat kan helaas niet. Ik kan de impact van deze training alleen waarmaken als beide partners er volledig voor gaan.

Wordt er ook rekening gehouden met mijn favoriete manier van leren?

De masterclasses van het relatiecoaching programma zijn zo opgebouwd dat je je eigen leerstijl kunt hanteren: lezen, luisteren of kijken.

De een houdt meer van het kijken van een video. De ander weer van het luisteren naar een podcast of het lezen van een tekst.

Dit is allemaal mogelijk, jij kunt zelf kiezen!

Vergoedt mijn werkgever de kosten?

Er zijn zeker werkgevers die verder kijken dan trainingen die alleen op professionele ontwikkeling betrekking hebben. Steeds meer werkgevers realiseren zich dat een gelukkig personeelslid productiever is en dus ook meer voor het bedrijf verdient. Ik raad je daarom zeker aan om contact op te nemen met jouw leidinggevende of personeelszaken om dit te bespreken.

Onze relatie is het afgelopen jaar echt positief veranderd zonder dat we het gevoel hebben dat we heel hard gewerkt hebben. Ik (Femke) zat een beetje boos te zijn op mijn eigen eilandje. Ik dacht: “Zet jij maar de eerste stap. Doe jij maar iets.” Zonder dit relatiecoaching programma had ik misschien wel eindeloos op mijn eilandje kunnen zitten denken: “Het is wel goed met jou. Zak er maar in.” Dat is niet aardig maar dat is wel hoe ik het op dat moment voelde.

Toen wij samen met Annemieke aan de slag gingen, veranderde dat. Ik besloot in de boot te stappen en van mijn eiland af te komen en er samen voor te gaan! Ik vind het ook zo geweldig om te zien hoe Rik zijn best doet voor onze relatie.

Onze ervaring is dat JDR de investering meer dan waard is! Vooraf dachten we: “Je betaalt 10.000 euro voor het aanleggen van je tuin. Dan is het ook wel fijn dat je relatie goed is zodat je samen in je tuin kunt zitten, toch?”???? We staan nu allebei positiever in onze relatie. We lachen veel meer met elkaar. We kunnen ook veel beter met elkaar praten en kunnen soms niet wachten om elkaar te spreken. We gaan dan ook vol enthousiasme elke date night in.

Als wij niet hadden deelgenomen aan JDR dan was de coronatijd voor ons veel zwaarder uitgevallen. We hebben die negatieve spiraal nu kunnen vermijden doordat we al (onder begeleiding van Annemieke) met elkaar in een positieve flow zaten.

JDR heeft mij (Rik) lucht gegeven. Ik voel mij dichterbij Femke en ik ga beter om met de feedback die ik krijg van Femke. En dat heeft weer een positief effect op onze wisselwerking.

We werden aangetrokken tot het JDR-programma door de positieve insteek. De masterclasses kennen daarnaast ook diepgang en dat vinden wij heel positief. Voor ons zijn de gesprekken met Annemieke enorm waardevol. Dat maakt voor ons het verschil. We zijn dan ook heel blij dat we niet hebben gekozen voor een anonieme online cursus. Dan hadden we met z’n tweeën aangerommeld. Voor ons zit de meerwaarde in het 1 op 1 contact met Annemieke. Zij kijkt als een objectief persoon met ons mee. Ik (Rik) dacht dan: “Zo heb ik er nog niet naar gekeken. En van je partner neem je het dan toch net iets minder snel aan. ????”

We willen dit relatiecoaching programma van harte aanbevelen aan alle ouders die meer uit hun relatie willen halen. Waarom? Annemieke is een oprechte positieve coach met diepgang. Deelname aan JDR is laagdrempelig omdat je niet naar een therapeut toe moet en daar samen je verhaal moet gaan vertellen. Het kan gewoon vanuit je eigen huis. Je bekijkt de videos wanneer jij er zelf klaar voor bent en er tijd voor hebt. De online coachafspraken met Annemieke konden wij zelf inplannen in haar agenda wanneer het ons uitkwam. 

Het programma zit goed in elkaar en heeft voldoende afwisseling.  Alle aspecten van je relatie komen aan bod. En er wordt aandacht besteed aan jouw eigen ontwikkeling als partner. Annemieke weet dat je tijd nodig hebt om te veranderen. Dat gaat niet van de ene op de andere dag. En… ze helpt je daarbij. Wij zijn ervan overtuigd dat je iemand daarbij nodig hebt. Je kunt het niet makkelijk alleen doen. Wij geven JDR een 9 of een 10!

Rik en Femke

Gediplomeerde
EFT-therapeuten

logo eft therapeut

Aangesloten bij:
NOBCO

logo nobco

Partner van:
Ouders.nl

logo ouders

De Relatiespecialist
In de media:

annemieke visser in de media icoon

Stellen uit o.a. deze steden hervonden al hun relatiegeluk:

Amsterdam | AmersfoortEde  |   Haarlem   | Utrecht | Veenendaal | Zeist

Download nu

"Dé 5 relatiehacks"

Het is tijd om enorm veel plezier te gaan maken met jouw partner! Dit e-boek bevat 5 quick wins om terug te gaan naar die tijd zonder ruzies en irritaties. Ben jij daar klaar voor?

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Favicon De Relatiespecialist

Meer weten over Jouw Droomrelatie?

 

JDR is een relatietraining die volledig afgestemd is op wat jullie nodig hebben. 

Meer verbinding en meer diepgang in je relatie. Wie droomt daar niet van?

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Download nu

Jij begrijpt mij niet!

5 hacks om je weer geliefd en begrepen te voelen door je partner

Wil jij minder ruzie en onbegrip en meer plezier en verbinding. Dan is dit e-boek perfect voor jou, zelfs als je denkt dat er met je partner niet te praten valt.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Download nu

Jij begrijpt mij niet!

5 hacks om je weer geliefd en begrepen te voelen door je partner

Wil jij minder ruzie en onbegrip en meer plezier en verbinding. Dan is dit e-boek perfect voor jou, zelfs als je denkt dat er met je partner niet te praten valt.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Neem contact op

Gratis liefde in ruil voor een podcast!

Ja, ik wil graag in contact komen over de deelname aan de relatie podcast.

You have Successfully Subscribed!

Favicon De Relatiespecialist

Dag sleur.

Hallo sparkle!

Het is echt mogelijk met mijn training! Wil je weten hoe? Stuur ons een berichtje en wij nemen contact met je op.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!