HartenLustFM

Contact opnemen

In 120 dagen weer passie en intimiteit

Voorkom dat jullie broer en zus worden en ontdek elkaar opnieuw!

Jullie maken elkaar weer prioriteit. Overdag teasen jullie elkaar weer, wetende wat er gaat gebeuren als de kinderen slapen. Eindelijk wordt er in het bed weer meer gedaan dan slapen!

relatiecrisis uit de lucht

Intimiteit is terug

relatiegeluk hervinden De Relatiespecialist

Focus op elkaar

Relatietherapie Annemieke Visser

Genieten als vroeger

HartenLustFM is voor stellen:

N

Die ondanks een goede relatie een gebrek aan intimiteit ervaren en daar verandering in willen brengen.

N

Waar plezier aan seks voor één of beide partners ver te zoeken is.

N

Die willen voorkomen dat hun relatie doodbloedt door een gebrek aan passie.

N

Die snakken naar een relatie waar seks voor de vrouw geen klusje op haar to do list meer is, maar iets waar zij ook echt naar uitkijkt. Een relatie waarbij de man niet bang hoeft te zijn voor de zoveelste afwijzing

N

Die niet kunnen wachten tot er eindelijk weer intimiteit, passie en hartstocht is in hun relatie.

Wat biedt HartenLustFM?

9

in 120 dagen op een ontspannen manier samen jullie liefdesleven versterken.

9

Hij wordt weer die man die de leiding pakt en zij wordt weer die speelse vrouw. Hierdoor wordt jullie aantrekkingskracht groter dan ooit!

9

Jullie voelen je eindelijk ook weer fysiek verbonden met elkaar.

9

Jullie gaan weer flirten zoals vroeger en verlangen weer hartstochtelijk naar elkaar.

9

Uniek programma met aparte masterclasses voor mannen en vrouwen plus heerlijke date nights voor jullie samen.

Bedenker programma voor meer intimiteit

“Als de seks de deur uit is, holt de liefde er achteraan”

Als het besef binnendringt slaat het in als een bom. En je hebt geen idee wat je eraan kan doen.

Het besef dat jullie van een verliefd stel langzaam maar zeker zijn veranderd in broer en zus.

Zeker, het is gezellig thuis. De kinderen hebben het goed. Er is liefde.

Maar er is weinig intimiteit. Te weinig. In bed wordt eigenlijk alleen nog maar geslapen.

En dat terwijl seks goed is voor je lichaam, geest en je relatie: het zorgt voor een intens gevoel van verbinding met elkaar.

Daarom zeg ik ook altijd: “als de seks de deur uit is, holt de liefde er achteraan. Zonder seks is een liefdevolle relatie op lange termijn niet vol te houden.

Met HartenLustFM heb ik een compleet programma gemaakt voor al die stellen die intimiteit missen in hun relatie. Bij wie het seksleven al te lang op een te laag pitje staat. En dat zijn er schrikbarend veel. 

Voorkom dat jullie relatie langzaam maar zeker doodbloedt en start nu met HartenLustFM. 

Bij veel stellen valt het seksleven grotendeels stil nadat zij kinderen hebben gekregen. Want ja, na 10 jaar met dezelfde persoon kennen jullie het riedeltje wel.

Bovendien zijn jullie zo ongelooflijk druk dat jullie eigenlijk niet eens tijd hebben voor een uitgebreid potje seks.

Weinig spanning, weinig afwisseling, weinig redenen om elkaar in bed op te zoeken. Het is een “moetje” geworden, met alle gevolgen van dien.

Seks is een ondergeschoven kindje. Het gaat gepaard met een grote hoeveelheid taboes en we leren het door vallen en opstaan. Vaak erg impulsief.

Het is tijd voor verandering. Goede seks zorgt voor een gevoel van verbondenheid met elkaar. Er is dan geen reden voor partners om buiten de deur te kijken.

Goede seks is van levensbelang voor elke relatie waar beide partners op lange termijn gelukkig willen zijn.

HartenLustFM bouwt voort op het succes van LiefdeFM. Het is een mix tussen theorie en praktijk en bevat veel direct toepasbare tools en technieken:

Drie relatietherapie sessies met één van onze therapeuten (op basis van EFT of andere technieken als deze beter bij jullie passen).

Vier live workshops speciaal voor vrouwen. En dat is nodig. Vrouwen ervaren initmiteit compleet anders dan mannen. Door deze masterclasses gaan vrouwen zichzelf beter begrijpen en leren zij wat mannen nodig hebben.

Vier live workshops speciaal alleen voor mannen. Ook voor mannen is dit geen overbodige luxe. Jullie krijgen inzicht in jezelf en leren eindelijk wat er bij haar wél werkt en waarom.

Een super gaaf en waardevol live event als afsluiting van het programma.

Een jaar lang toegang tot de online leeromgeving om alle masterclasses terug te kijken.

Vier spannende date nights om al jullie inzichten in de praktijk te brengen. Hier gaan jullie beiden gegarandeerd van genieten!

Inspirerend e-boek om elkaar van een compleet andere kant te leren kennen. Een naslagwerk dat jullie de komende 30 jaar nog terug zullen kijken…

De investering om met HartenLustFM weer de intimiteit, passie en hartstocht weer terug te brengen is 1,997 euro per stel.

Wil jij weer intimiteit in jouw relatie?

Hartstocht met behulp van De Relatiespecialist

Door onze methode voelen jullie je weer op en top vrouw en 100% man. Met alle gevolgen van dien voor jullie seksleven!

Wij leren om jullie hoofd uit te zetten en hartstocht en passie aan.

Wij laten jullie weer heilig geloven in een toekomst met fijne seks ondanks jullie drukke levens.

Wat zijn de speerpunten van het programma?

Seks wordt weer een prioriteit. Het seksleven is vaak het eerste slachtoffer van de drukte van stellen met kinderen. Het wordt gezien als een nice to have. En als het gebeurt, vliegen de vonken er niet bepaald vanaf. Tsja, als het elke keer hetzelfde riedeltje is, valt er ook weinig plezier aan te beleven. Goede seks is een vaardigheid, een “kunde”. De komende vier maanden leren jullie die allebei beheersen en je begrijpt dat een goed seksleven van levensbelang is voor jullie relatie.

Weten jullie eigenlijk wel van elkaar wat jullie fijn vinden? Seks, je moet het niet alleen doen… je moet er ook over praten. En dat voelt best gek. Want bijna niemand heeft dat vroeger geleerd. Maar een mannenlichaam en geest werkt compleet anders dan een vrouwenlichaam en geest. Dus hoe moeten die elkaar in bed weten te vinden als ze elkaar niet begrijpen? Met dit programma begrijpen jullie elkaar, is praten over seks leuk en niet meer ongemakkelijk.

Met HartenLustFM krijgen jullie weer zelfvertrouwen in bed. Jullie voelen je heel dichtbij elkaar. En de balans in jullie relatie is weer hersteld. Want de realiteit is dat de rekening van ontevredenheid gedurende de dag vaak in bed vereffend wordt, ook al gaat dit vaak onbewust.

Dit en veel meer komt aan bod in HartenLustFM. Het is een uniek programma dat oog heeft voor jullie verschillen zodat jullie elkaar beter gaan begrijpen. Door de partnersessies groeien jullie naar elkaar toe en leren jullie elkaar opnieuw kennen. Door de opdrachten brengen jullie de speelsheid terug in jullie relatie en de slaapkamer.

Ook jullie kinderen zullen genieten van ouders waar de liefde weer van af spat. Start nu met het programma, jullie kinderen rekenen op jullie!

Relatietherapie Amersfoort

Voor wie is dit programma:

9

Voor stellen die in de basis een goede relatie hebben.

9

Voor stellen die LiefdeFM hebben afgerond en toe zijn aan de volgende stap.

9

Voor stellen die klaar zijn om hun relatie te verdiepen.

Zet nu de eerste stap voor meer intimiteit in je relatie

Veelgestelde vragen

Wanneer start het programma?

Neem voor de eerstvolgende start datum even contact op met ons.

Hoe werkt de relatietherapie?

Als deelnemer aan HartenlustFM heb je recht op partnersessies. Deze zijn online of face to face, aan jullie de keuze.

De sessies zijn super waardevol omdat jullie hierdoor haarscherp zullen krijgen hoe jullie jullie relatie kunnen verbeteren.

Daarnaast is er altijd nog tijd genoeg om vragen te stellen tijdens de masterclasses die live gegeven worden.

Kortom: er is meer dan genoeg mogelijkheid persoonlijk contact om te bespreken wat er lastig gaat en hoe dit beter kan.

Let op: HartenlustFM is een 120-dagen programma. Het resultaat is optimaal als jullie dit programma binnen 120 dagen doen. Daarom moeten de sessies binnen 120 dagen ook gebruikt zijn, anders vervallen de sessies. Maar wees gerust. Natuurlijk houden wij rekening met jullie persoonlijke omstandigheden. Daarom is het mogelijk om van deze termijn af te wijken als wij hier van te voren mee akkoord zijn gegaan.

Wanneer zijn de workshops?

De live workshops vinden doordeweeks plaats in de ochtend. De exacte data moeten nog gepland worden.

Kunnen wij de workshops later nog terug kijken?

Jazeker. De workshops worden opgenomen en je ontvangt de link naar de replay na afloop. De replay is 4 maanden beschikbaar.

Online relatietherapie, werkt dat wel?

Wij werken al jaren met stellen uit heel Nederland en Belgie en hebben al onze tools en technieken zo aangepast dat online relatietherapie net zo effectief is als face to face.

Voor bijna iedereen werkt online relatietherapie daarom erg goed. Op dit moment kiest een ruime meerderheid van onze klanten voor online partnersessies (en onze beoordelingen lijden daar niet onder!).

Het grote voordeel is dat jullie geen reistijd hebben en in jullie eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven.

Mochten jullie de sessies toch liever face to face doen, dan zijn jullie welkom op verschillende locaties. Kijk op de contactpagina voor een actueel overzicht.

 

Moeten wij het programma in 120 dagen doen?

Niets moet natuurlijk.

Maar het programma is zo ontwikkeld dat hij het meeste impact heeft als je mee gaat in het ritme van het programma.

Om dit te stimuleren is het ook alleen mogelijk om de partnersessies tijdens de 120 dagen van het programma in te plannen.

Mocht het programma te snel gaan, dan kan je altijd de opdrachten op een later moment doen. Jullie houden een jaar toegang tot de opdrachten en de videos.

Kunnen wij niet beter in relatietherapie?

Waarschijnlijk niet, als jullie relatie tenminste al goed is.

Betere intimiteit en een uitstekend seksleven kan je alleen bereiken als het tussen jullie “goed zit”. Als er een sterke basis van liefde en vertrouwen is.

Heeft een van de partners niet het gevoel dat deze basis er is, dan heeft het geen zin om aan HartenlustFM mee te doen. Dan is het zaak om eerst de liefde en het vertrouwen te herstellen.

Ons 120-dagen programma LiefdeFM is hier bij uitstek geschikt voor.

Twijfel je? Neem dan sowieso contact op en we bespreken met elkaar wat voor jullie de meest efficiente weg naar een fijnere relatie is.

Het gaat slecht met onze relatie. Is HartenLustFM nuttig voor ons?

Daar kan ik kort over zijn: nee.

Betere intimiteit en een uitstekend seksleven kan je alleen bereiken als het tussen jullie “goed zit”. Als er een sterke basis van liefde en vertrouwen is.

Heeft een van de partners niet het gevoel dat deze basis er is, dan heeft het geen zin om aan Herontdek jullie Hartstocht mee te doen. Dan is het zaak om eerst de liefde en het vertrouwen te herstellen.

Ons 120-dagen programma LiefdeFM is hier bij uitstek geschikt voor.

Twijfel je? Neem dan sowieso contact op en we bespreken met elkaar wat voor jullie de meest efficiënte weg naar een fijnere relatie is.

 

Het gaat best goed met onze relatie. Is HartenLustFM nuttig voor ons?

Ja. Als jullie beiden tevreden zijn over jullie relatie maar jullie missen de intimiteit, dan is dit HET programma voor jullie.

Als jullie meer missen dan alleen intimiteit en op zoek zijn naar meer diepgang en verbinding, heb ik Jullie Droomrelatie ontwikkeld.

Dit programma geeft jullie meer passie voor elkaar, focust op geluk in jullie gezin en zorgt voor een gezamenlijke visie op jullie toekomst.

Jullie Droomrelatie transformeert jullie relatie van OK naar geweldig.

Neem bij twijfel even contact met mij op en wij bespreken wat het beste bij jullie past.

Kan ik ook alleen meedoen aan HartenLustFM?

Het komt regelmatig voor dat een van de partners niet open staat voor relatietherapie.

Dat is precies de reden waarom ik programma’s maak die veel toegankelijker zijn en net zo’n grote impact hebben op je relatie terwijl het niet voelt alsof jullie “in relatietherapie” zijn.

In al mijn programma’s wordt diepgaande inhoud gecombineerd met humor en relativering. De afwisseling, masterclasses, de date nights: het is een leuke manier om je relatie een boost te geven. Dat is in HartenlustFM niet anders!

Maar om die impact waar te kunnen maken met HartenlustFM, is het belangrijk dat beide partners mee doen.

Wil je partner echt niet mee doen, dan kan jij alsnog heel veel doen om jullie relatie te verbeteren. Neem contact op en wij vertellen je meer hierover.

Ben jij klaar om in actie te komen?

Gediplomeerde
EFT-therapeuten

logo eft therapeut

Aangesloten bij:
NOBCO

logo nobco

Partner van:
Ouders.nl

logo ouders

De Relatiespecialist
In de media:

annemieke visser in de media icoon

Stellen uit o.a. deze steden hervonden al hun relatiegeluk:

Amsterdam | AmersfoortEde  |   Haarlem   | Utrecht | Veenendaal | Zeist

Download nu

"Dé 5 relatiehacks"

Het is tijd om enorm veel plezier te gaan maken met jouw partner! Dit e-boek bevat 5 quick wins om terug te gaan naar die tijd zonder ruzies en irritaties. Ben jij daar klaar voor?

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Download nu

Jij begrijpt mij niet!

5 hacks om je weer geliefd en begrepen te voelen door je partner

Wil jij minder ruzie en onbegrip en meer plezier en verbinding. Dan is dit e-boek perfect voor jou, zelfs als je denkt dat er met je partner niet te praten valt.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Download nu

Jij begrijpt mij niet!

5 hacks om je weer geliefd en begrepen te voelen door je partner

Wil jij minder ruzie en onbegrip en meer plezier en verbinding. Dan is dit e-boek perfect voor jou, zelfs als je denkt dat er met je partner niet te praten valt.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Neem contact op

Gratis liefde in ruil voor een podcast!

Ja, ik wil graag in contact komen over de deelname aan de relatie podcast.

You have Successfully Subscribed!