Relatietherapie-praktijk voor stellen met kinderen

Relatietherapie-praktijk voor stellen met kinderen

Relatietherapie Haarlem

Contact opnemen

Specialisatie

Stellen met kinderen

Klanttevredenheid

Coachscore.nl

Deelnemers

Online trainingen

Downloads

E-boeken

Relatietherapie Haarlem: herstel de liefde in jullie relatie

waarom relatietherapie bij de Relatiespecialist

Stoppen met ruzie maken

relatiegeluk hervinden De Relatiespecialist

Je relatie weer op #1

Bedenker programma voor meer intimiteit

Plezier zoals vroeger

Relatietherapie maakt het verschil in jullie leven.

Misschien verliep jullie relatie vroeger moeiteloos, maar de omstandigheden zijn veranderd.

Met kinderen, werk, sport en sociale activiteiten bevinden jullie je midden in de drukte van het leven.

Het is begrijpelijk dat je tijdelijk minder aandacht hebt voor je partner, want die is er altijd, toch?

Maar als dit te lang duurt, gaat jullie relatie bergafwaarts. Jullie groeien steeds verder uit elkaar, zelfs als jullie elkaar dagelijks zien.

Daarom is het belangrijk dat je actief moeite doet om jullie relatie gezond te houden. Misschien zorgt het idee van “moeten” al voor flinke tegenzin. Er zijn immers al zoveel verplichtingen, toch?

Wat als ik je vertel dat het investeren in je relatie ongelooflijk leuk kan zijn? Dat jullie juist gaan uitkijken naar de momenten die jullie samen delen?

Willen jullie weer plezier ervaren en die verbinding voelen zoals vroeger? Dat is absoluut mogelijk.

Neem contact met ons op en begin jullie reis in Haarlem, en de liefde is weer dichterbij dan ooit.

Herken je dit?

E

Regelmatige ruzies en irritaties, zelfs over kleine dingen.

E

Jullie relatie is de afgelopen jaren achteruitgegaan, maar de liefde is er nog en jullie willen die weer samen herontdekken.

E

Jullie willen weer samen gaan voor jullie gezin.

Begin dan nu met relatietherapie in Haarlem.

Relatietherapie Haarlem

Gespecialiseerd in stellen met kinderen

Zoeken jullie een specialist in Haarlem die jullie echt verder kan helpen en ervaring heeft met stellen met kinderen? Neem dan contact met ons op. Wij bieden zowel online relatietherapie als face-to-face sessies.

Bij De Relatiespecialist geloven wij in een leven lang leren. Onze therapeuten hebben uitgebreide ervaring en zijn allemaal gediplomeerde EFT-relatietherapeuten. Hierdoor kunnen zij inspelen op jullie specifieke behoeften en zijn ze niet gebonden aan standaard relatietherapie-technieken.

En met succes. Gemiddeld blijven 90% van de stellen die bij ons relatietherapie volgen bij elkaar. 

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk onze beoordelingen op Coachscore: 100% van onze klanten beveelt ons aan.

Maak kennis en ontdek wat de mogelijkheden zijn

Top coach! Luistert goed, treffend, leerzaam en een goede boost voor je relatie.

Jan uit Haarlem

De sessies gaven inzicht in onze gedragingen en communicatie naar elkaar toe en zorgde er ook voor dat we uit de terugkerende discussies kwamen. Dit heeft onze band sterker en stabieler gemaakt en zorgt ervoor dat we veel meer samen erin staan! We raden Annemieke als relatie therapeut aan voor iedereen met jonge kinderen!

Eric uit Utrecht

Onze werkwijze

N

Een goede klik is essentieel. Daarom beginnen we altijd met een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jullie uitdagingen en hoe wij denken dat jullie weer in de juiste flow kunnen komen. Als jullie na dit gesprek enthousiast zijn, kunnen jullie starten. 

N

Voordat we van start gaan, bepalen jullie samen jullie doelen en ambities.

N

Jullie krijgen toegang tot onze agenda, zodat jullie zelf sessies kunnen inplannen op een moment dat jullie uitkomt.

N

De sessies vinden online plaats via Zoom of face-to-face in Haarlem. Jullie ontvangen inspirerende inzichten waarmee jullie ook buiten de sessies stappen blijven zetten richting meer liefde en geluk in jullie relatie.

N

In slechts 5-10 sessies is de kans groot dat jullie weer gelukkig en tevreden met elkaar zijn. Jullie relatie voelt weer als nieuw. En stiekem vragen jullie je af: waarom zijn we hier niet eerder mee begonnen?

Veelgestelde vragen

Is er een wachtlijst?

De relatietherapie trajecten zijn redelijk kort. Daarom kunnen wij vaak op redelijk korte termijn tijd voor jullie maken. Als je ons even een berichtje stuurt, laten wij je weten of er op dat moment een wachtlijst is of niet.

Willen jullie relatietherapie in Haarlem, dan kan dit online of face to face. Voorkeur voor een andere plaats? Wij hebben ook andere locaties, kijk even op onze contactpagina voor de actuele locaties.

Komt relatietherapie in de avond beter uit? Kijk dan even naar onze andere programma’s zoals LiefdeFM. Deze programma’s hebben elementen die ’s avonds plaats kunnen vinden. Dat scheelt al een hoop vrij nemen.

Online relatietherapie vanuit Haarlem, werkt dat wel?

Voor veel mensen werkt online relatietherapie erg goed. Op dit moment kiest de meerderheid van onze klanten voor online relatietherapie. Anderen kiezen voor deels online en deels face to face relatietherapie. Een enkeling kiest voor alleen maar face to face relatietherapie in Haarlem. Voor ons maakt het geen verschil, zo lang wij het maar van te voren weten natuurlijk.

Wij hebben al onze tools en technieken zo aangepast dat online relatietherapie net zo effectief is.

In sommige gevallen is het nodig om elkaar face to face te zien, bijvoorbeeld in het geval van EMDR therapie. De meeste vormen van face to face therapie vragen slechts om een of twee sessies.

Komt relatietherapie in de avond beter uit? Kijk dan even naar onze andere programma’s zoals LiefdeFM. Deze programma’s bevatten video’s die in de avond te bekijken zijn. De relatietherapie vindt overdag plaats. Dat scheelt al een hoop vrij nemen.

Welke methodieken gebruiken jullie? EFT-relatietherapie bijvoorbeeld?

Simpel gezegd is ons uitgangspunt positiviteit, er is immers al genoeg gezeur en gedoe in jullie leven. Wij gaan er vanuit dat iedereen altijd positieve bedoelingen heeft. Wat er in het verleden ook verkeerd is gegaan: daar is een reden voor.

Wij zien jullie als onderdeel van een groter systeem. Jullie relatie wordt immers door allerlei zaken beinvloed, zoals een ex-partner, een veeleisende werkgever, of een bemoeizuchtige schoonfamilie ;-). Het is belangrijk om hier oog voor te hebben.

Wat betreft methodieken, wij halen onze inspiratie uit jaren management en coachings ervaring. Daarnaast zijn al onze relatietherapeuten gediplomeerd EFT-therapeut. Ook kunnen een aantal van hen EMDR thrapie toepassen. Andere “in-house” kennis is bijvoorbeeld NLP en familieopstellingen.

Hoewel onze meest gebruikte therapie-vorm EFT-therapie is, zitten wij dus niet vast aan één methode of techniek. Wij bedenken voor ieder stel, elke sessie weer waar jullie het meeste baat bij hebben. Dat is volgens ons de beste manier om partners weer duurzaam dichter bij elkaar te laten komen!

Wat is EFT-relatietherapie?

EFT staat voor Emotionally Focused Therapy. De kern van EFT-relatietherapie is dat bijna iedereen (ja, zowel mannen als vrouwen!) het lastig vinden om te communiceren over hun gevoelens.

Waarom is dit een probleem? Omdat jullie hierdoor in een neerwaartse spiraal terecht kunnen komen. De kans is namelijk groot dat jullie steeds vaker ruzie krijgen over steeds kleinere dingen.

Door middel van EFT-therapie ontdekken jullie wat er eigenlijk achter die ruzies zit. Het mooie is dat jullie hier waarschijnlijk relatief snel achter zullen komen (binnen een paar sessies).

Hierdoor snappen jullie elkaar opeens veel beter en dit maakt de weg vrij om weer de verbinding met elkaar op te zoeken.

Wat kost relatietherapie?

Relatietherapie is ongelooflijk duur… als je het niet doet!

De kosten van niet investeren in jouw relatie kunnen gigantisch zijn. Om te beginnen met de financiële kosten. Een mediator kost gemiddeld EUR 150 per uur (volgens de Rijksoverheid). De kosten van een advocaat voor een niet ingewikkelde scheiding zijn zo’n EUR 2,500 (aldus de echtscheidingswijzer). Daarnaast zal één van jullie een nieuwe woning moeten zoeken en zullen er kosten gemaakt moeten worden om de oude woning opnieuw te financieren of misschien zelfs verkopen. De nieuwe woning moet natuurlijk ook ingericht worden. Verder zijn er nog de maandelijkse kinder- en partneralimentatie kosten.

Kortom, een scheiding loopt flink in de papieren.

Maar de financiële kosten zijn slechts een fractie van het leed. De emotionele kosten zijn nog veel hoger. De ruzie. De spanning in het gezin waar de kinderen onder lijden. Minstens een jaar lang je leven on hold omdat jullie nog samen wonen terwijl er nieuwe woonruimte gezocht wordt of omdat er nog allerlei losse eindjes zijn die afgehandeld moeten worden. Dit alles heeft een diepe impact op jouw levensgeluk en dat van je kinderen.

En dat terwijl het écht mogelijk is om gelukkig te worden met je huidige partner.

Een traject bij ons levert jullie levensgeluk op. Jullie krijgen weer waardering voor elkaar. Zijn ontspannen in elkaars aanwezigheid. Jullie raken elkaar weer aan. Langzaam maar zeker voelen jullie je weer verbonden met elkaar. En de kinderen zien dit allemaal gebeuren. Ze slaken een zucht van verlichting bij deze ontspannen situatie in huis.

Mochten er dieperliggende problemen zijn die verder gaan dan coaching, dan pakken wij die ook aan. Bijvoorbeeld door EFT, EMDR therapie of familieopstellingen.

Kortom, de kosten voor relatietherapie vallen in het niet bij de financiële en emotionele kosten van een scheiding. Neem contact op met ons om te bespreken waar jullie tegenaan lopen. Dan zallen wij jullie vertellen hoe het ideale relatietherapie traject voor jullie eruit ziet en welke kosten daar aan verbonden zijn.

Gediplomeerde
EFT-therapeuten

logo eft therapeut

Aangesloten bij:
NOBCO

logo nobco

Partner van:
Ouders.nl

logo ouders

De Relatiespecialist
In de media:

annemieke visser in de media icoon

Stellen uit o.a. deze steden hervonden al hun relatiegeluk:

Amsterdam | AmersfoortEde  |   Haarlem   | Utrecht | Veenendaal | Zeist

Download nu

"Dé 5 relatiehacks"

Het is tijd om enorm veel plezier te gaan maken met jouw partner! Dit e-boek bevat 5 quick wins om terug te gaan naar die tijd zonder ruzies en irritaties. Ben jij daar klaar voor?

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Download nu

Jij begrijpt mij niet!

5 hacks om je weer geliefd en begrepen te voelen door je partner

Wil jij minder ruzie en onbegrip en meer plezier en verbinding. Dan is dit e-boek perfect voor jou, zelfs als je denkt dat er met je partner niet te praten valt.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Download nu

Jij begrijpt mij niet!

5 hacks om je weer geliefd en begrepen te voelen door je partner

Wil jij minder ruzie en onbegrip en meer plezier en verbinding. Dan is dit e-boek perfect voor jou, zelfs als je denkt dat er met je partner niet te praten valt.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Neem contact op

Gratis liefde in ruil voor een podcast!

Ja, ik wil graag in contact komen over de deelname aan de relatie podcast.

You have Successfully Subscribed!

Favicon De Relatiespecialist

Weer liefde in je relatie? Het is echt mogelijk.

Wil je weten hoe? Stuur ons een berichtje en wij nemen contact met je op.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!