Premium Relatietherapie

Contact opnemen

Premium Relatietherapie:

Herontdek jullie liefde in 3 maanden

Eist jouw succes z’n tol in je relatie? Tijd voor verandering!

Relatietherapie programma voor high achievers. Nu met unieke Succesgarantie.

waarom relatietherapie bij de Relatiespecialist

Focus op elkaar

Annemieke relatietherapeut met familie

Rust in jullie gezin

ik heb meer over voor onze relatie dan jij

Vertrouwen in de toekomst

Voor wie is Premium Relatietherapie?

N

Je bent ongelooflijk succesvol op de werkvloer. De afgelopen jaren ging er veel aandacht naar jouw werk of bedrijf. Daardoor zijn jullie elkaar kwijtgeraakt. Nu is het tijd om elkaar weer terug te vinden.

N

Eén van jullie heeft het gevoel er alleen voor te staan. Jullie willen weer samen een gelukkig gezin zijn.

N

Jullie vinden het lastig om belangrijke dingen met elkaar te bespreken. Als jullie dat wel doen klapt één van jullie dicht of belanden jullie in eindeloze discussies.

N

De sfeer in huis is nu soms om te snijden. Jullie willen de kinderen graag weer een fijn “thuis” bieden.

N

Jullie irriteren je regelmatig aan elkaar en willen dat deze gevoelens van irritatie plaatsmaken voor gevoelens van liefde.

Wat een mooie en inspirerende tijd hebben we gehad met Annemieke! Achteraf de beste beslissing van het afgelopen jaar om samen op zoek te gaan naar wat ons bindt en de liefde weer te laten bloeien.

Weet nog goed het eerste gesprek in een tijd waarin ons huwelijk enorm op z’n kop stond en ik mijn heil elders zocht. Maar er toch nog scherfjes liefde waren waar we hoop uit haalden. De rust, warmte en toewijding maar ook het vertrouwen die Annemieke uitsprak naar ons om de puinhoop aan te pakken voelde als een warme douche en thuis komen.

Dat gevoel is de hele cursus gebleven: met humor en aanmoediging elkaar weer te leren kennen en naar elkaar te luisteren maar ook vooral plezier te hebben konden we stap voor stap weer terug naar wat we beiden wilden: een intieme band met verbondenheid en wederzijds geliefd voelen.

Geen trucjes maar door openheid over emoties en verwachtingen uit te spreken waarbij je echt zelf aan de slag moet. Op momenten dat het moeilijk ging was er Annemieke die het positieve benoemde en ons weer op het goede spoor zette. Wat een lief, betrokken en deskundige hulpverlener is ze.

Daniel en Jantina - Veendam

Premium Relatietherapie in het kort

9

Een zeer effectief programma speciaal ontwikkeld voor high performers zoals ondernemers en  directeuren die snel en langdurig resultaat willen.

9

Het ultieme programma voor meer liefde in je relatie doordat jullie leren om beter met elkaar te communiceren.

9

Van het frustrerende “ja, maar…” naar onderling begrip en respect. De beste methode om je weer gezien, gehoord en geliefd te voelen.

9

Efficiënt omdat het videolessen, leuke & inspirerende opdrachten en persoonlijk contact combineert voor het beste resultaat. Dit alles omdat wij weten dat tijd een schaars goed is voor jullie.

9

Met unieke niet goed, geld terug garantie. Gaan jullie binnen een jaar uit elkaar? Dan krijgen jullie je investering terug.

Relatiegeluk met behulp van De Relatiespecialist:

Unieke Succesgarantie: gaan jullie binnen 1 jaar na dit traject uit elkaar, dan krijg je gegarandeerd je volledige investering teruggestort op je rekening.

Wetenschappelijk bewezen: Premium Relatietherapie is gebaseerd op evidence based relatietherapie-vormen en dus weteschappelijk bewezen effectief.

90% van de stellen blijft bij elkaar: 9 van de 10 deelnemende stellen blijft bij elkaar.

Reviewscore 9,7: stellen die bij ons relatietherapie hebben gevolgd, beoordelen ons met een 9,7 op Coachscore.nl.

Exclusief programma: plaats voor maximaal 3 stellen per maand. 

Klanten over de hele wereld: voor Premium Relatietherapie werken wij met Nederlandse maar ook internationale uit stellen oa Belgie, Zweden, Hongarije en Maleisie.   

Annemieke Visser De Relatiespecialist

“Hoe zou het voelen als jullie elkaar weer prioriteit zouden maken?”

Jij bent een van de beste in jouw vakgebied. Je bent een bijvoorbeeld een succesvolle ondernemer of directeur.

Al jaren heb jij focus op je werk want het geeft je een ongelooflijke bak aan energie. De successen die je behaalt zijn verslavend.

Langzaamaan is je werk ook je hobby geworden. Zelfs tijdens vakanties ben je er nog volop mee bezig.

Je partner heeft je altijd gesteund. Die zag hoe jij floreerde. Die zag hoe belangrijk dit voor jou is.

Maar de komst van kinderen heeft jullie relatie veranderd. Want eerst was het kleine beetje tijd voor je partner voldoende. Maar nu moet er een heel huishouden gedraaid worden.

Eigenlijk is je partner de laatste tijd steeds verder gezakt op je prioriteitenlijst. Werk, kinderen, sporten, vrienden, … partner. Want je partner is er toch wel.

Jullie zien allebei in dat dit geen goed recept is voor de toekomst. Jullie vervreemden langzaam van elkaar en willen niet dat de kinderen het enige zijn wat jullie nog bindt.

Tijd voor verandering, voordat het te laat is. Met Premium Relatietherapie heb ik een programma gemaakt speciaal voor al die mensen die hun succes op de werkvloer nu ook willen evenaren in hun relatie.

De resultaten zijn zo goed dat ik zelfs heb besloten om iets te doen wat geen enkele relatietherapeut doet: ik geef garantie.

Wil je ook gegarandeerd weer liefde in je relatie? Start dan nu met Premium Relatietherapie.

Ik vond het traject met Annemieke een mooie reis. Met lastige momenten, in de gesprekken met mijn vriend, maar ook tijdens de EMDR sessie.

Onszelf helemaal openstellen voor Annemieke, was spannend maar ging als vanzelf.

Ze is kundig, maakte het proces voor ons allebei duidelijk en kon ons exact vertellen hoe en waarom we deze reis op deze manier aan het maken waren.

En wat zijn we gegroeid, het is enorm anders nu tussen ons; we luisteren naar elkaar, snappen beter waarom de ander doet wat hij/zij doet en maken tijd voor elkaar.

Natuurlijk moeten we er energie in blijven steken, maar daar zijn we ons nu heel bewust van en doen dat elke dag een beetje meer. Het is weer gezellig met elkaar, zelfs na 20 jaar samen en drie kinderen 🙂

Marieke - Gorinchem

Premium Relatietherapie is het ideale online relatietherapie programma. Het is een mix tussen theorie en praktijk en bevat veel direct toepasbare tools en technieken:

Acht relatietherapie sessies met een van onze therapeuten (op basis van EFT of andere technieken als deze beter bij jullie passen).

7 waardevolle videotrainingen met diepgaande theorie en verrassende opdrachten die zijn ontwikkeld en opgenomen door Annemieke. Je behoudt 1 jaar toegang tot de online leeromgeving zodat je de video’s terug kan kijken.

Elke maand een date night, inclusief alle benodigde inspiratie. Ja, het zal in het begin geforceerd voelen. Maar geloof ons: al snel wordt dit iets waar jullie naar uitkijken en nooit meer mee zullen stoppen.

Wekelijks een positieve oefening om jullie verbinding te versterken. Door ruzies en irritaties zijn jullie steeds verder uit elkaar gegroeid. Nu is het tijd om weer naar elkaar toe te groeien. Deze oefeningen zijn hier perfect voor en zorgen voor grote impact met een kleine tijdsinvestering.

Inspirerend e-boek om waarmee jullie de verbinding tussen jullie stapje voor stapje weer kunnen herstellen.

De investering om met Premium Relatietherapie weer liefde in je hart, plezier in je relatie en rust in huis te krijgen is 4,997 euro per stel. Neem contact op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Mijn partner en ik zaten in een heel diep zwart gat.

Zelf wisten wij niet meer waar wij het zoeken moesten. Blijven wij samen, gaan wij uit elkaar.

Toen ontdekte ik een relatietherapeut. Zij stond al goed aangeschreven dus wij dachten, wij gaan ervoor.

Het eerste gesprek, het eerste contact, het was heel fijn. Annemiek heeft een rustige stem. Heel fijn om naar te luisteren. Toen wij aangaven dat wij niet van het hele serieuze waren kwam Annemieke met Premium Relatietherapie.

Dit is echt de manier om elkaar weer te ontdekken. Te ontdekken hoe eenieder reageert. Je leert elkaar bij Premium Relatietherapie op een speelse en leuke manier weer opnieuw kennen.

Er zijn ook zeker serieuze kanten. Die neemt Annemieke heel rustig met je door. Annemieke is echt een top vrouw!

Ik raad echt iedereen die in een dip zit, wil gaan scheiden, elkaar weer opnieuw wil leren kennen Annemiek aan! Zij kijkt naar wat jullie nodig hebben. Wij zijn dolgelukkig met Annemiek.

Kelly, Veenendaal

Ontdek of jullie relatie in aanmerking komt voor Premium Relatieherapie

Of jullie toegelaten kunnen worden in Premium Relatietherapie, hangt af van onze Relatiescan.

De Relatiescan is een persoonlijk gesprek met Annemieke Visser, de oprichter van De Relatiespecialist.

We plannen alléén een Relatiescan met jullie in als je ons van tevoren een aantal dingen vertelt over je relatie via een online vragenformulier.

Na het zien van jullie antwoorden laten wij je binnen 2 werkdagen weten of jullie in aanmerking komen voor de Relatiescan.

Wel of niet meedoen?

Er schieten vast talloze argumenten door je hoofd om niet mee te doen met Premium Relatietherapie.

Maar laten we het omdraaien: zou er één goede reden zijn om je wél in te schrijven?

Die is er. En dat is ook de enige reden die er echt toe doet: jullie geluk.

Willen jullie de toekomst aan toeval overlaten zonder zelf in te grijpen? Met de aanzienlijke kans dat jullie kinderen opgroeien met gescheiden ouders?

Jullie zoektocht heeft jullie hier gebracht omdat jullie het beste willen voor jezelf en voor jullie gezin. Jullie dromen ervan om weer een liefdevol en hecht gezin te vormen samen. Met Premium Relatietherapie is die droom binnen handbereik.

Jullie vormen het hart van jullie gezin. Wanneer jullie weer oprecht van elkaar houden, straalt die liefde ook af op jullie kinderen. Zet snel de eerste stap en vraag de Relatiescan aan.

Onze ervaring met Annemiek was ronduit levensveranderend.

Toen onze relatie op de klippen dreigde te lopen en we alle hoop verloren leken te hebben, bracht zij een onmisbare helderheid en begrip in onze situatie.

Met haar deskundige begeleiding en empathische benadering hebben we geleerd om elkaar weer te zien, te begrijpen en lief te hebben op een manier die we dachten te hebben verloren.

Dankzij haar toewijding en expertise hebben we onze relatie versterkt en zijn we sterker dan ooit tevoren. We zijn eeuwig dankbaar voor haar steun en begeleiding.

C en J, Utrecht

Samen niet meer weten hoe te groeien en te verbinden, heeft ons besloten gebruik te maken van de coaching van Annemieke.

Vanaf moment één voelde dit voor ons vertrouwd. Annemieke heeft een eigen aanpak, waarbij humor en positiviteit belangrijke factoren zijn.

Daarnaast weet Annemieke pijnpunten goed te vertalen, dat is voor ons heel helpend geweest. De combinatie van gesprekken en filmpjes met theorie en praktijkopdrachten versterken de kwaliteit en geven veel inzicht.

Wij kunnen nu samen aan de slag het geleerde levendig te houden en te blijven investeren in elkaar.

Bram en Liselot, Veenendaal

Veelgestelde vragen over online Premium Relatietherapie

Wanneer start Premium Relatietherapie?

Er is maandelijks plaats voor 3 stellen om te starten. 

Nadat jullie contact opnemen met ons, plannen wij een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als jullie een klik voelen en als wij denken dat het programma geschikt is voor jullie, kunnen jullie direct starten.

Jullie krijgen toegang tot de agenda van de relatietherapeut en kunnen direct alle contactmomenten inplannen. Daarbij hebben jullie ook de keuze om deze online of face to face plaats te laten vinden.

Hoe werkt de relatietherapie?

Als deelnemer aan Premium Relatietherapie heb je recht op acht relatietherapie sessies. Deze zijn online of face to face, aan jullie de keuze.

De sessies zijn super waardevol omdat jullie hierdoor haarscherp zullen krijgen hoe jullie jullie relatie kunnen verbeteren.

Mocht er sprake zijn van bepaalde trauma’s, dan kunnen deze sessies ook gebruikt worden voor EMDR behandelingen.

Kortom: er is meer dan genoeg mogelijkheid persoonlijk contact om te bespreken wat er lastig gaat en hoe dit beter kan.

Let op: Premium Relatietherapie is een 90-dagen programma. Het resultaat is optimaal als jullie dit programma binnen 90 dagen doen. Wij weten echter als geen ander dat jullie druk zijn. Daarom krijgen jullie tot 150 dagen na de start van het programma om de sessies te gebruiken waarna deze zullen vervallen. Natuurlijk houden wij rekening met jullie persoonlijke omstandigheden. Daarom is het mogelijk om van deze termijn af te wijken als wij hier van te voren mee akkoord zijn gegaan.

Hoe werkt de Succesgarantie op Premium Relatietherapie?

Wij bieden deelnemers aan Premium Relatietherapie een unieke garantie. Sowieso krijgen jullie 7 dagen niet goed, geld terug garantie. Als jullie starten en je binnen 7 dagen bedenken, dan krijgen jullie zonder vragen jullie investering terug.

Daarnaast hebben jullie recht op onze unieke Succesgarantie. Als jullie binnen 12 maanden na afronding van het programma uit elkaar gaan, krijgen jullie de investering volledig terug. Daar zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden, namelijk deze:

  • Jullie hebben het volledige programma binnen 5 maanden afgerond;
  • Jullie hebben alle sessies binnen 5 maanden ingepland en zijn hier beiden bij aanwezig geweest;
  • Jullie hebben alle video’s bekeken die bij het programma horen;
  • Jullie hebben alle opdrachten gedaan;
  • Jullie informeren ons binnen 12 maanden na het einde van het programma dat jullie uit elkaar gaan.

Indien jullie voldoen aan deze voorwaarden de Succesgarantie willen inroepen, stuur ons dan een e-mail.

Online relatietherapie, werkt dat wel?

Voor bijna iedereen werkt online relatietherapie erg goed. Op dit moment kiest een ruime meerderheid van onze klanten voor online relatietherapie.

Het grote voordeel is dat jullie geen reistijd hebben en in jullie eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven.

Voor ons is het voordeel dat wij met stellen kunnen werken over de hele wereld. 

Wij werken al jaren online en hebben al onze tools en technieken zo aangepast dat online relatietherapie net zo effectief is als face to face.

Maar, mochten jullie de sessies liever face to face doen, dan zijn jullie welkom op verschillende locaties. Kijk op de contactpagina voor een actueel overzicht.

 

Moeten wij Premium Relatietherapie in 90 dagen doen?

Niets moet natuurlijk.

Maar Premium Relatietheerapie is zo ontwikkeld dat hij het meeste impact heeft als je mee gaat in het ritme van de cursus.

Mocht het niet lukken om alle sessies binnen de 90 dagen te plannen, probeer deze dan wel binnen 150 dagen te plannen. Lukt dit niet, neem dan even contact op met ons.

Mocht het programma te snel gaan, dan kan je altijd de opdrachten op een later moment doen. Jullie houden een jaar toegang tot de opdrachten en de videos.

Kunnen wij niet beter in relatietherapie?

Waarschijnlijk niet. Het hangt heel erg af van jullie beginsituatie af.

Het voordeel van de Premium Relatietherapie is dat dit een vast programma met veel contactmomenten is en opdrachten is. Jullie kiezen voor 90 dagen volle focus op jullie relatie. Veel stellen vinden die structuur fijn.

Juist door de structuur voorkom je grote pieken en dalen in jullie proces. Veel stellen die starten met relatietherapie hebben behoefte aan structuur om niet te vervallen in oude patronen en gewoonten. Als deze stellen reguliere relatietherapie zouden volgen, zouden zij zich na elke sessie fantastisch voelen maar in de weken erna weer langzaam (of snel…) afgleiden. Dit kan heel demotiverend werken. Om dit te voorkomen hebben wij Premium Relatietherapie ontwikkeld.

Wil je weten of Premium Relatietherapie voor jullie zal werken? Neem dan contact op met ons.

Het gaat slecht met onze relatie. Is Premium Relatietherapie wel nuttig voor ons?

Ja.

Premium Relatietherapie is speciaal is gemaakt voor stellen die niet tevreden zijn over hun relatie. Jullie merken dat er een probleem is maar hebben dit nog niet samen op kunnen lossen.

Jullie willen graag weer liefde voor elkaar voelen. Meer plezier samen maken. Meer rust in huis zodat het ook voor de kinderen weer beter wordt.

Dit is te bereiken in 90 dagen, maar zal niet vanzelf gaan.

Wij zullen jullie alle theorie, tools en technieken aanreiken om jullie relatie ten goede te veranderen. Maar jullie zullen het wel zelf moeten doen.

Het programma stopt na 90 dagen, maar jullie kunnen doorgaan. Bijvoorbeeld door de wekelijkse opdrachten nogmaals te doen. Of door de videos terug te kijken en de oefeningen opnieuw te doen. Dit zal 100% zeker de positieve impact van het programma vergroten.

Ben jij klaar om in actie te komen?

Gediplomeerde
EFT-therapeuten

logo eft therapeut

Aangesloten bij:
NOBCO

logo nobco

Partner van:
Ouders.nl

logo ouders

De Relatiespecialist
In de media:

annemieke visser in de media icoon

Stellen uit o.a. deze steden hervonden al hun relatiegeluk:

Amsterdam | AmersfoortEde  |   Haarlem   | Utrecht | Veenendaal | Zeist

Download nu

"Dé 5 relatiehacks"

Het is tijd om enorm veel plezier te gaan maken met jouw partner! Dit e-boek bevat 5 quick wins om terug te gaan naar die tijd zonder ruzies en irritaties. Ben jij daar klaar voor?

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Download nu

Jij begrijpt mij niet!

5 hacks om je weer geliefd en begrepen te voelen door je partner

Wil jij minder ruzie en onbegrip en meer plezier en verbinding. Dan is dit e-boek perfect voor jou, zelfs als je denkt dat er met je partner niet te praten valt.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Download nu

Jij begrijpt mij niet!

5 hacks om je weer geliefd en begrepen te voelen door je partner

Wil jij minder ruzie en onbegrip en meer plezier en verbinding. Dan is dit e-boek perfect voor jou, zelfs als je denkt dat er met je partner niet te praten valt.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Neem contact op

Gratis liefde in ruil voor een podcast!

Ja, ik wil graag in contact komen over de deelname aan de relatie podcast.

You have Successfully Subscribed!